tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Alles over de Coevorder Grachtenloop die in 2013 zijn tiende editie bele...
ignore touch
18-06-2018 om 16:10
Leeuwarden - Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus 2018 als algemeen directeur bij NDC mediagroep. Ze gaf vier jaar leiding aan de noordelijke uitgeverij, die gedurende deze periode in rustiger vaarwater is beland.
ignore touch
16-06-2018 om 13:08
Emmen - Ondernemers uit de noordelijke provincies ontmoeten elkaar dinsdag 26 juni in het Atlas Theater in Emmen tijdens De Netwerkvloer. Daar kunnen zij ideeën opdoen, hun netwerk vergroten en bestaande zakenrelaties ontvangen.
ignore touch
16-06-2018 om 11:34
Emmen - Rabobank Emmen-Coevorden zet een team van Mobiele Adviseurs in om klanten zo lang mogelijk zelfstandig te laten bankieren. Helaas zijn een aantal mensen tijdelijk of permanent mentaal en/of lichamelijk beperkt. Bij deze groep mensen is het volledig zelfstandig uitvoeren van dagelijkse bankzaken, niet altijd vanzelfsprekend meer.
ignore touch
( Advertorial )
Iedereen kan golfen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa's en oma’s. Golfen kan ook overal worden beoefend. Het is namelijk ook een populaire activiteit in de vakantie. De zogenaamde ‘golftrips’ zitten al een aantal jaar in de lift, zeker nu de economie weer aantrekt.
ignore touch
13-06-2018 om 13:52
Schoonoord - Een mijlpaal voor Wigchers Internationaal Transport in Schoonoord. Het familiebedrijf nam vorige week de tweehonderdste Volvo van de afgelopen tien jaar in ontvangst.
ignore touch
11-06-2018 om 12:48
Coevorden - De binnenstad van Coevorden is binnenkort weer een winkel rijker. De Kaasbank, een kaas- en delicatessenwinkel, vestigt zich op de Friesestraat 2, het pand waar eerder kledingwinkel Clair Fashion was gevestigd.
ignore touch
10-06-2018 om 19:30
Regio – Groeiende bedrijvigheid en uitbreiding van het aantal banen. Dat is wat de gemeenten Emmen, Coevorden Hoogeveen willen om de regio economisch te versterken. Daarom helpen zij ondernemers via Dutch Techzone 2018. De regeling start maandag 11 juni.
ignore touch
( Advertorial )
Je tuin is heerlijk om van te genieten, maar soms wordt het werk je iets te veel. Of je wilt wel eens wat anders, maar weet niet precies hoe en wat.
ignore touch
( Advertorial )
Rolgordijn, lamellen, houten shutters, enig idee hoeveel typen binnenzonweringen er zijn? Een hoop. Maar welke merken zijn goed? Wij zetten de favorieten voor je op een rij.
ignore touch
06-06-2018 om 09:20
Coevorden - Dimmendaal Mode aan de Friesestraat in Coevorden is genomineerd voor de Dutch Retail Expercience Awards 2018 in de categorie Best Customer Experience Men.
ignore touch
05-06-2018 om 09:03
Coevorden - Ring Foto De Boer aan de Bentheimerstraat in Coevorden staat van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 juni in het teken van Tamron. Tamron is de fabrikant van hoogwaardige lenzen die voor de meest gangbare spiegelreflexcamera’s objectieven maakt.
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna vaderdag. Ben jij nog jij je nog aan het het oriënteren op een te gek cadeau voor je vader? Heb je toevallig al aan een armband van Buddha to Buddha gedacht? Vaderdag is de perfecte dag om je vader eens flink te verwennen met een cadeau voor het leven.
ignore touch
02-06-2018 om 11:16
Coevorden - Sushi- en grillrestaurant Youkoso aan de Bentheimerstraat 44, voorheen Ni Hao, is vanaf vandaag geopend. Gisteravond vond de officiële opening plaats.
ignore touch
30-05-2018 om 09:32
Coevorden - Kledingzaak Cecil vestigde zich al weer vijftien jaar geleden aan de Friesestraat 39 in Coevorden. De zaak met actuele mode, waar service hoog in het vaandel staat, wordt al die tijd gerund door eigenaresse Xiaodan Deng.
ignore touch
( Advertorial )
Als het op de vloer aankomt zijn er een aantal klassiekers die niet uit de mode raken. Denk aan het tijdloze visgraad motief of de Hongaarse punt vloer. In de zeventiende eeuw maakten we al kennis met dit patroon, dat toen – mede door de forse prijs – vooral een status symbool was.
ignore touch
( Advertorial )
Om optimaal van je tuin gebruik te kunnen maken én er van te genieten is goede tuinverlichting onmisbaar. Volgens Yvonne Kroesen van Lammert Kroesen Tuindesign hoort verlichting absoluut in je tuin thuis.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben al mooie dagen gehad dit voorjaar en hopelijk volgen dit zomerseizoen nog vele meer. Mooie dagen om te barbecueën, gezellig samen met familie of vrienden, genieten van elkaar, van de tuin en lekker eten. Van kleine houtskoolbarbecue tot complete buitenkeuken: buiten koken en buiten eten is zeer geliefd.
ignore touch
22-05-2018 om 18:15
Emmen / Pesse / Assen – Het begin dit jaar failliet verklaarde Ming’s Wokpalace in Emmerschans wordt nieuw leven ingeblazen. Het voormalige wokpaleis op de hoek van de Emmerhoutstraat en de Emmerstraat heropent rond de zomer en wel als een grill- en tapasrestaurant.
ignore touch
22-05-2018 om 18:08
Coevorden - Uitzendbureau JobDirekt is nu sinds een maand of drie gevestigd aan de Bentheimerstraat 26. ‘Hier kunnen de mensen zich aan tafel met een kop koffie erbij tijdens een persoonlijk gesprek inschrijven’, vertelt vestigingsmanager Lusanne Boes.
ignore touch
( Advertorial )
Hoe beïnvloedt het snel veranderende medialandschap onze leesgewoonten? De hedendaagse lezer staat voor meerdere keuzes dan vroeger. Niet alleen de keuze van het boek maar ook het materiaal (papier of tablet) en de leesstrategie (wel of geen gebruik van nieuwe media en apps). Eigenlijk kunnen we stellen dat lezen, als begrip, een nieuwe invulling krijgt.