tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
CQ Centrum voor de Kunsten heeft op 14 mei 2014, enkele maanden voor haa...
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
Eenmaal in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeent...
Een 31-jarige man uit Klazienaveen is in de vroege ochtend van vrijdag 3...
ignore touch
22-02-2018 om 12:10
Emlichheim - Het Raiffeisen-Zentrallager in Emlichheim is al veertig jaar de belangrijkste leverancier van kunstmeststoffen in het grensgebied.
ignore touch
22-02-2018 om 11:02
Coevorden / Emmen - Wensstichting Drenthe is aangenaam verrast door de opbrengst van de tassenactie van Kamst Mode. Bas Kamst en verkoopster Fokje van der Veen overhandigden een cheque van 4.027,23 euro aan de voorzitter van Wensstichting Drenthe, Carin Roelands uit Noord-Sleen.
ignore touch
20-02-2018 om 14:20
Emmen - De Emmense bloemenspeciaalzaak Bloem&zo is de eerste gecertificeerde bloemist van de provincie Drenthe. Half februari sleepte eigenaresse Petra Jongman de status brons in de wacht bij de Barometer Duurzame Bloemist van Stichting Milieukeur.
ignore touch
( Advertorial )
Werkstress is beroepsziekte nummer 1, dat meldt onderzoeksinstituut TNO afgelopen maand. Het blijkt dat vooral werkenden in het onderwijs, de industrie en de sector gezondheid en welzijn stressklachten ervaren.
ignore touch
( Advertorial )
Afgelopen 14 september zijn de deuren van de nieuwe winkel van Dock 54 Mannenmode aan de Vaart Zuidzijde 54A geopend.
ignore touch
( Advertorial )
Geen zin om de kou in te moeten om je haardhout te pakken? Het is best fijn om een opslag binnenshuis hebben. Je haardhout blijft beter droog dan bij een buitenopslag. En je kunt lekker behaaglijk binnen blijven.
ignore touch
( Advertorial )
Emmen - Zorggroep Tangenborgh zet steeds meer in op duurzaam en groen om zo naast het verlenen van goede ouderrenzorg ook haar steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Daarom is deze week de eerste elektrische auto voor Tangenborgh afgeleverd bij Woonzorglocatie De Bleerinck.
ignore touch
02-02-2018 om 10:52
Coevorden - Cadeauwinkel Tinkebel, gespecialiseerd in sieraden, parfums en bijzondere kaarsen, is verhuisd. Donderdag 1 februari werd het nieuwe pand aan de Bentheimerstraat 3 in Coevorden officieel geopend.
ignore touch
( Advertorial )
Het duurt nog even, maar vanaf 1 mei 2018 gaan voor de zevende keer de Nationale Inbraakpreventie Weken van start. Deze weken worden twee keer per jaar gehouden, in mei en in november.
ignore touch
01-02-2018 om 13:33
Coevorden / regio - Al ruim vier jaar zijn ze partners van elkaar en hebben ze samen tientallen tuinen, terrasoverkappingen, veranda's en tuinschuren ontworpen en aangelegd. Vanaf vandaag breiden Mecklenfeld en Hemmes hun samenwerking verder uit.
ignore touch
( Advertorial )
Bent u op zoek naar het perfecte pyjama-assortiment? Stoere pyjama’s voor de jongens en lieve, zoete pyjama’s voor de meisjes? Fun2Wear biedt een volledig assortiment waarin de collecties regelmatig wisselen, maar waarbij de echte toppers blijven.
ignore touch
26-01-2018 om 15:39
Dalen - B&B De Bedstay in Dalen, met als gastvrouw Aly Dijkema, is door Booking.com beloond met de Guest Review Adward.
ignore touch
( Advertorial )
Afrikaantjes, asters of begonia’s? Heb jij al nagedacht hoe je er van de zomer kleurrijk bij wilt zitten? Als je wilt genieten van een prachtig bloembed komend voorjaar, dan is het nu tijd om te gaan zaaien.
ignore touch
( Advertorial )
Heb jij coeliakie? Dan kunnen etentjes bij vrienden of in een restaurant een ware uitdaging zijn. Zeker wanneer de diagnose net bij je gesteld is. Je weet zelf nog nauwelijks hoe je glutenvrij kunt eten, laat staan je familie en vrienden.
ignore touch
( Advertorial )
U denkt er wellicht liever nog even niet aan, maar vroeg of laat komt het op uw pad: de verdeling van een nalatenschap. Dit proces begint met het testament, waarin staat wie de erfgenamen staan en welk deel zij krijgen.
ignore touch
25-01-2018 om 14:32
Assen / Emmen - Tijdens de 22e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is de Top 10 bekendgemaakt van de grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy-keten.
ignore touch
25-01-2018 om 12:40
Regio - Hogescholen bieden vanaf februari een afstudeerexpeditie Circulaire Economie aan. Het tweede semester zal dit traject als pilot draaien in de Noordelijke provincies: Drenthe, Friesland en Groningen.
ignore touch
( Advertorial )
Het is winter, maar het weer is verre van winters. Waarschijnlijk denkt u bij het huidige weerbeeld niet meteen aan barbecuen. De barbecue of de buitenkeuken staat vast al enige tijd binnen in de schuur.
ignore touch
18-01-2018 om 17:38
Schoonebeek - Het aanleggen en onderhouden van een tuin kan een spannende uitdaging zijn. Helemaal als je niet over veel tijd of de juiste kennis beschikt. Gelukkig staat Groenmaat hoveniers voor u klaar; of het nu gaat om grote en kleine klussen.
ignore touch
( Advertorial )
We gaan massaal weer naar de sportschool en gezond eten heeft prioriteit nummer één. Althans, dat zijn de goede voornemens van velen voor het nieuwe jaar en we houden ze meestal maar kort vol.
ignore touch
18-01-2018 om 13:43
Emmen - De broers Dirk en Hendrik de Gooijer uit Emmen gaan met Bezorgland.nl de strijd aan met Thuisbezorgd.nl, de grootste website voor het bestellen van maaltijden in Nederland.
ignore touch
( Advertorial )
De barre wintertijd met hevige sneeuwval in Frankrijk is inmiddels gepasseerd. Het boekingsseizoen is van start gegaan.
ignore touch
( Advertorial )
Lage arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim, ontevreden medewerkers en conflictsituaties zijn een paar voorbeelden waar werkgevers tegenaan lopen. Het gevolg van deze personele risico’s zijn hoge personeelskosten.