tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
ignore touch
18-10-2018 om 13:45
Emmen - Slapen op een bed waarop ook de leden van het koninklijk huis van Engeland liggen is nu mogelijk in Drenthe. Bosma Bedden in Emmen heeft namelijk als enige in Drenthe de exclusieve rechten verkregen van het Engelse beddenmerk Hypnos. Koninklijk slapen kan nu dus echt.
ignore touch
16-10-2018 om 16:13
Nieuw-Amsterdam - De vernieuwde Aldi-vestiging aan de Vaart ZZ in Nieuw-Amsterdam wordt op vrijdag 26 oktober geopend door filiaalleider Alfred Maring. In verband met de verbouwing sluit het filiaal vandaag om 18.00 uur de deuren.
ignore touch
16-10-2018 om 13:34
Steenwijksmoer - De regionale woonmanifestatie OOGST vindt van donderdag 18 tot en met zondag 28 oktober voor de 36e keer plaats bij Haverkort in Steenwijksmoer.
ignore touch
09-10-2018 om 14:13
Coevorden - Dat de zorg in actie komt is landelijk nieuws. Ook de fysiotherapeuten van Fysiotherapie en Training Coevorden gaan 10 oktober actievoeren in Arnhem.
ignore touch
( Advertorial )
Automatten zijn niet alleen functioneel, maar ze verfraaien ook het interieur van uw auto. Ze geven bescherming aan het tapijt zodat dit in goede staat blijft. Dat is wel zo fijn als u van plan bent uw auto ooit nog eens te verkopen.
ignore touch
02-10-2018 om 09:45
Coevorden / regio – De nominatiebijeenkomst van de Drentse Onderneming van het Jaar vindt plaats op donderdag 4 oktober. Dan worden de drie finalisten bekendgemaakt die doorgaan naar de finale op donderdag 15 november in het Atlas Theater in Emmen. Tot de genomineerden behoort Dijk Natural Collections aan de Grutto in Coevorden.
ignore touch
( Advertorial )
De herfst is begonnen. Deze tijd van het jaar hopen we met zijn allen stiekem nog op een mooie nazomer. Eigenlijk moeten we ook niet klagen, want onze zomer was prachtig dit jaar. Maar als u nu nog graag buiten wilt zitten, dan kan dat gewoon, en nog op een gezonde manier ook. In dit artikel leest u enkele tips voor het stoken op een gezonde en veilige manier voor gezondheid en het milieu.
ignore touch
28-09-2018 om 10:34
Nieuw-Amsterdam - Berry Geerlings uit Nieuw Amsterdam neemt per 1 oktober Kiers Emmen over. Onder de naam Voertuigonderdelen Geerlings blijft Berry onderdelen leveren voor vrachtauto’s, caravans, campers, auto’s, heftrucks, trekkers en industrie.
ignore touch
( Advertorial )
Het is je vak om mensen te helpen. Je gaat tot het uiterste om de juiste diagnose te stellen en verandering in gang te zetten maar soms sta je met lege handen. Coaching, training, therapie: niets lijkt effect te hebben, laat staan op de lange termijn. Het voelt alsof je op een blokkade stuit. Hoe kun je dan nog helpen?
ignore touch
25-09-2018 om 17:05
Schoonebeek - Rijschool Rico uit Schoonebeek is in de race voor de titel 'Beste rijschool van Nederland'. Op zondag 30 september wordt in het RTL4 programma De Beste van Nederland' de winnaar bekend gemaakt.
ignore touch
25-09-2018 om 12:35
Coevorden - Gastouderbureau Drieluik in Coevorden is uitgeroepen tot beste gastouderbureau van Drenthe. Drieluik kreeg van de ouders een 8,8. De verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau tevreden.nl.
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna herfst. Dat betekent dat het bockbierseizoen weer van start is gegaan.
ignore touch
11-09-2018 om 11:42
Coevorden - Acupunctuur Coevorden Zhèng Yíng heeft zich gevestigd in Gezondheidscentrum Coevorden aan de Looweg.
ignore touch
10-09-2018 om 11:22
Coevorden - De Kamst-magazines zijn inmiddels een begrip. Bij de start van ieder seizoen brengen Bas en Vanessa Kamst hun eigen magazine uit. In samenwerking met een vast team wordt dit magazine geheel in eigen huis ontwikkeld.
ignore touch
04-09-2018 om 13:32
Coevorden - CrossFit Coevorden houdt zaterdag 8 september een open dag. Belangstellenden zijn welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.
ignore touch
( Advertorial )
“Werknemers vinden het moeilijk om hun pijn bespreekbaar te maken”, vertelt Erica van As, arbeidsdeskundige bij Experix. Steeds vaker komt ze in aanraking met mensen die pijnklachten ervaren. Ze willen loyaal blijven aan hun werkgever en niet lastig gevonden worden. Hun doel is om aan het werk te blijven maar dat kan niet op deze manier. Hoe kan dat dan wel?
ignore touch
( Advertorial )
De vakantie is bijna ten einde. Het gewone leven herneemt zijn oude gang. De kinderen gaan weer naar school en naar hun sportles en u bent weer aan het werk of druk met het huishouden. Wilt u er nog even tussenuit voordat de herfst zich aandient? Dan is de Dordogne altijd een goed idee.
ignore touch
( Advertorial )
Naar het effect van koffie op onze gezondheid wordt regelmatig onderzoek gedaan. Is het nu wel of niet goed voor uw gezondheid?
ignore touch
( Advertorial )
Steigerhout is een recycleproduct. Nadat het hout dienst heeft gedaan als steigerplank, is het erg geschikt voor een tweede leven. Van steigerhouten planken kun je namelijk robuuste en duurzame meubels maken. Of je er nu een tuinmeubel van maakt of juist een meubel om je interieur mee te verfraaien, het maakt niet uit, het kan allebei.
ignore touch
( Advertorial )
Ja, de zomervakantie is in volle gang. Zes weken heerlijk vrij en doen waar je zelf zin in hebt. Voor de kinderen dan.