tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In 2016 vond de 25ste editie van de Miss Summerverkiezing in Dalen plaat...
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Zes verdachten, onder wie twee uit Nieuw-Schoonebeek, worden verdacht va...
ignore touch
19-08-2017 om 15:54
Dalen - De leden van Ondernemersvereniging Dalen houden van donderdag 24 tot en met zaterdag 2 september een kassabonnenactie in het kader van de Miss Summerverkiezing op zondag 3 september.
ignore touch
18-08-2017 om 17:05
Coevorden - Hyno4you, gevestigd in Gezondheidscentrum Coevorden aan de Looweg, verzorgt op zondag 20 augustus de workshop 'Voel je sterk in 5 stappen'. 'Voel je in één middag sterker, zelfverzekerder of ontspannen’, aldus hypnotiseur Nanda de Jong.
ignore touch
11-08-2017 om 15:23
Coevorden - Noorden Reizen uit Coevorden kon gisteren de vijfhonderdste deelnemer aan de Magisch Drenthe Tour 2017 begroeten. Het echtpaar Künnen uit Klein Ringe was de gelukkige en werd verrast met enige presentjes.
ignore touch
( Advertorial )
Een ontvangstruimte of hal is het visitekaartje van een bedrijf. Bij het ontwerpen van deze ruimte denkt u na over de inrichting en wat u wilt uitstralen. U wilt immers een representatieve en goede indruk opwekken.
ignore touch
( Advertorial )
Zelf een overkapping of een veranda bouwen. Heeft u daar wel eens aan gedacht? Met enige ervaring en klustips op Internet bouwt u zelf de overkapping van uw dromen.
ignore touch
30-07-2017 om 11:35
Uw houten kozijnen door kunststof kozijnen vervangen is best een investering. Maar wel een investering die zeker de moeite waard is.
ignore touch
25-07-2017 om 18:55
Coevorden - Jaarlijks zijn er de Magisch Drenthe Bustour in de zomerperiode. Elke donderdagmiddag vertrekt de bus van Noorden Reizen vanaf sportaccommodatie De Swaneburg op sportpark De Pampert. Elk jaar is er een nieuwe route.
ignore touch
23-07-2017 om 08:21
Emmen / regio - Het Associate Degree (tweejarig hbo) van Stenden Hogeschool in Emmen is momenteel landelijk onderwerp van discussie. Het trekt minder studenten dan verwacht en is nog teveel een zijspan van de vierjarige bacheloropleidingen.
ignore touch
( Advertorial )
Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer zoekt vier nieuwe medewerkers.
ignore touch
12-07-2017 om 15:55
Coevorden - Een kapotte mobiel of een haperende tablet? Geen nood, Marco Boonstra zorgt binnen korte tijd weer voor een werkend apparaat.
ignore touch
09-07-2017 om 14:42
Coevorden - De filialen in Nieuw-Amsterdam, Emmen en Hardenberg van Kamst Mode kregen in de afgelopen jaren al een nieuw elan. Deze zomer is Coevorden aan de beurt.
ignore touch
08-07-2017 om 12:03
Coevorden - De Friesestraat is een mooie winkel rijker. Vanochtend openden Anco en Coen Veenstra de fraaie Readshop aan de Friesestraat 26 van hun ouders Harm Jan Veenstra en Meike Hoogesteger.
ignore touch
08-07-2017 om 11:32
Hardenberg - VersVak staat voor de regionale inspiratiedagen voor brood & banket, vlees en AGF. Deze vakbeurs vindt op initiatief van Easyfairs plaats in Evenementenhal Hardenberg.
ignore touch
30-06-2017 om 12:12
Coevorden - Herman Venhorst werd vanochtend in het zonnetje gezet vanwege het feit, dat hij al meer dan 25 jaar beëdigd makelaar is. In feite is hij dat al 35 jaar.
ignore touch
24-06-2017 om 13:08
Nieuw-Amsterdam - Coop Hebels is toe aan een nieuw hoofdstuk in haar bestaan. De supermarkt opent dinsdag 27 juni de deuren van haar nieuwe locatie aan de Vaart Zuidzijde 10 in Nieuw-Amsterdam.
ignore touch
( Advertorial )
Activiteit gerelateerd werken vraagt om goed ingerichte werkplekken. Oftewel, flexibele plekken waar personeel resultaatgericht kan werken, waar en wanneer ze maar willen. De werkruimte moet prettig aanvoelen.
ignore touch
( Advertorial )
Smartphones als een iPhone zijn gevoelig voor barsten en andere schades. Uw telefoon valt een keer op straat, zoon- of dochterlief is een keer boos en gooit ietwat te hard met uw iPhone of uw toestel valt uit uw broekzak zo in het toilet!
ignore touch
( Advertorial )
U heeft nieuwe kantoorspullen nodig, gaat u dan naar de winkel? Of bestelt u deze online? Online kantoorartikelen bestellen gaat natuurlijk makkelijk en vlug.
ignore touch
( Advertorial )
Een inloopkast voor uw hele garderobe. Wie wil dat nou niet? U schuift de deuren open en ziet in één oogopslag al uw kleding, schoenen, accessoires en meer. Het liefst moet er voldoende ruimte zijn om alles op soort en kleur te kunnen ordenen.
ignore touch
07-06-2017 om 15:08
Coevorden - Ring Foto De Boer aan de Bentheimerstraat 12 in Coevorden staat van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 juni in het teken van Tamron.