tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
ignore touch
12-12-2018 om 10:31
Aalden - TastyBasics in Aalden, een jong bedrijf dat gezonde voeding ontwikkelt die zo lekker en voedzaam is, wil dat het volhouden van een gezonde leefstijl een ‘eitje’ wordt.
ignore touch
12-12-2018 om 09:28
Zweeloo - Broekema BV landbouwmechanisatie- en autobedrijven aan het Kieveen in Zweeloo houdt van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 december de jaarlijkse showdagen.
ignore touch
05-12-2018 om 12:24
Regio - In de regio Zuidwest-Drenthe zijn per duizend inwoners 1,74 kapperszaken te vinden. In 2007 waren dat er nog 1,13. In de regio Zuidoost-Drenthe is de toename van het aantal kapperszaken nog groter, van 1,11 in 20017 naar 1,85 per duizend inwoners in 2018.
ignore touch
04-12-2018 om 19:35
Vledder - Het regiobestuur van KHN in Drenthe heeft Harrie de Jong van Hotel Brinkzicht en restaurant Het Meer uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer 2018/2019 in de regio Drenthe.
ignore touch
( Advertorial )
Shutters zijn al jarenlang een populaire raamdecoratie. Je kunt ze bestellen in allerlei afmetingen, kleuren, prijzen en ze zijn leverbaar voor meerdere typen raamkozijnen. Omdat er zoveel keus is, zetten we een aantal soorten voor je op een rij. Zo ga je goed voorbereid op pad als je eraan toe bent.
ignore touch
( Advertorial )
Het najaar is de beste tijd om uw tuin aan te pakken. Als u nu start, ziet uw tuin er in het voorjaar op-en-top uit. Bestraten kunt u het hele jaar doen zolang de grond niet te nat is en het niet vriest tenminste.
ignore touch
28-11-2018 om 13:10
Dalen - Het SodaStream-assortiment is vanaf deze maand verkrijgbaar bij PLUS Assen in Dalen. PLUS, dat onlangs werd uitgeroepen tot de 'Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland' is daarmee de eerste supermarkt van Nederland die de bruiswatertoestellen, herbruikbare flessen en diverse smaken van SodaStream aanbiedt.
ignore touch
( Advertorial )
Met de Wet Werk en Zekerheid van 2018 is het ontslagrecht ingrijpend gewijzigd. Zo hebben werkgevers te maken gekregen met veel en ingewikkelde verplichtingen waaronder de transitievergoeding.
ignore touch
15-11-2018 om 11:34
De Krim - De activiteiten van Hoeve Bosman in De Krim zijn in de afgelopen 19 jaar uit het jasje gegroeid. Daarom is het terrein aan de Posthoornweg uitgebreid met een nieuwe boerderijwinkel en is de ijskeuken vernieuwd. Komende zaterdag kunnen beide voor het eerst worden bewonderd.
ignore touch
( Advertorial )
Sinds 1 juli 2018 zijn de wijzigingen in de Arbowet definitief. Na een overgangsperiode van een jaar dienen alle werkgevers, zowel groot als klein, de nieuwe wetgeving op te volgen. Wie dat niet doet, kan een forse boete verwachten van de inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Weet u wat er is gewijzigd? Als het antwoord ‘nee’, is het verstandig om u snel te laten adviseren.
ignore touch
09-11-2018 om 14:32
Nieuw-Amsterdam - Uitvaartvereniging Zuidoost-Drenthe bestaat 125 jaar. De vereniging kent een lange historie. In de 19e eeuw werd de toenmalige vereniging De Laatste Eer Nieuw-Amsterdam opgericht vanuit noaberschap; buren zorgden voor en hielpen elkaar in tijden van nood.
ignore touch
09-11-2018 om 10:41
Coevorden - Door de constante groei van het bedrijf heeft Petstra Kampeer en Ski en Eurotrek Campers de vloeroppervlakte van de vestiging aan de Printer 31 zo goed als verdubbeld.
ignore touch
( Advertorial )
Het boeddhisme heeft onmiskenbaar vorm gekregen. De spirituele zoektocht van de sieraadontwerper achter Buddha to Buddha heeft veel bijzonders opgeleverd. Elk ontwerp ademt bezinning, zingeving en levensvreugde. Ook bij het dragen voel je de balans en lichtheid.
ignore touch
( Advertorial )
Steigerhouten meubelen geven je huis of tuin een no-nonsense uitstraling. Tegelijkertijd komt het verweerde hout stoer en sfeervol over.
ignore touch
05-11-2018 om 12:35
Coevorden - Na de renovatie van de voormalige Van Gend en Loos Loods aan de Parallelweg vestigde in 2016 ook Bakkerscafé De Loods zich in het pand grenzend aan het spoorweggebied. Bakkerscafé De Loods breidt nu, twee jaar later, uit met Slagter De Echte Bakker.
ignore touch
( Advertorial )
Van origine start in september het verenigingsleven. Na de zomervakantie hebben wij veelal het goede voornemen om weer gezond te gaan eten of om te gaan sporten. Het sporten en bewegen krijgt daarom in september ook de nodige aandacht.
ignore touch
30-10-2018 om 11:43
Coevorden - Eetcafé Miracle aan de Bentheimerstraat hield zaterdagavond een bockbieravond. Tientallen liefhebbers van speciaalbieren genoten van de diverse soorten bockbier.
ignore touch
26-10-2018 om 13:36
Steenwijksmoer - De regionale woonmanifestatie OOGST vindt tot en met zondag 28 oktober voor de 36e keer plaats bij Haverkort in Steenwijksmoer.
ignore touch
25-10-2018 om 15:52
Oosterhesselen - Mondzorg Oosterhesselen, onderdeel van de Mondzorg Groep in Emmen, is een lieve tandarts. De praktijk in Oosterhesselen ontving onlangs het bijzondere keurmerk De Lieve Tandarts.
ignore touch
( Advertorial )
Wat je denkt ben je zelf. Gemoed, gezondheid en gedrag, je hele leven wordt bestuurd in je hoofd. De kracht van het brein valt dan ook niet te onderschatten. Verborgen in de hersenen vind je de oorzaak van onverklaarbare klachten en aandoeningen, maar ook een onuitputtelijke bron van motivatie en innerlijke kracht. Begrip van het brein is daarmee de sleutel tot meer gezondheid en geluk.