tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
In 2017 vond de eerste Garnizoensdag Coevorden plaats op initiatief van ...
De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen is altijd één van de hoog...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
ignore touch
31-07-2018 om 13:47
Coevorden - Wortelboer Bedden Coevorden heeft de primeur van een nieuw en uniek (online) matrasconcept. Een goed matras uitzoeken is voor veel mensen een uitdaging. Speciaal daarom is het Snoozzy matras ontwikkeld.
ignore touch
30-07-2018 om 11:25
Coevorden - Modezaak Strada Moda aan de Friesestraat in Coevorden heeft onlangs de deuren gesloten. Eigenaresse Marie Bosman gaat met vervroegd pensioen.
ignore touch
( Advertorial )
Niemand is onmisbaar. Totdat je de weer de zoveelste invaller moet inwerken. Of totdat je beste verkoper maanden lang is uitgeschakeld. Dan blijkt opeens in de praktijk dat niet iedereen zo makkelijk te vervangen is. Daarom beseffen steeds meer werkgevers dat het beter is om in te zetten op duurzame inzetbaarheid.
ignore touch
20-07-2018 om 15:29
Coevorden - Na 15 jaar gevestigd te zijn in de Gansehof is Slijterij Wijnhandel Sanne-Paul Benting verhuisd naar de Markt 16A (kop Sallandsestraat).
ignore touch
18-07-2018 om 14:22
Emmen/Assen/ Hoogeveen/Coevorden - Het bedrijf Bezorgland.nl is niet alleen meer actief in Emmen en omstreken. Begin dit jaar ging het bedrijf de concurrentie aan met Thuisbezorgd.nl en wegens succes wordt het platform nu opgepakt in onder meer Assen, Hoogeveen en Coevorden.
ignore touch
( Advertorial )
Bedrijven kunnen duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers niet langer negeren. Natuurlijk was het altijd al belangrijk dat oudere medewerkers zo lang mogelijk goed bleven functioneren. Maar inmiddels zijn duurzaam inzetbare medewerkers voor bedrijven van levensbelang.
ignore touch
17-07-2018 om 08:41
Schoonoord - Slagerij Knol in Schoonoord is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Drenthe in de sector Voedsel Groen en Gastvrijheid. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) maakte dat maandag bekend.
ignore touch
16-07-2018 om 13:40
Emmen / Coevorden - Het in Coevorden gevestigde I-Beheer ICT neemt telefonie provider Business-Tel uit Emmen over. Business-Tel is een telefonie provider, die is gespecialiseerd in hosted telefonie voor de zakelijke markt.
ignore touch
( Advertorial )
Een container voor plastic, restafval, gft-afval en soms ook nog voor papier. Sommige huishoudens hebben zelfs twee containers voor een afvalsoort. Een doorn in het oog, zou je denken. Zeker wanneer ze in je voortuin staan, je ertegen aankijkt vanuit het keukenraam of vanaf je terras.
ignore touch
( Advertorial )
Glutenvrije pizza’s, glutenvrije hamburgers, ze bestaan allemaal. Maar hoe is het gesteld met het aanbod glutenvrije producten op (food)festivals? Festivals zijn populairder dan ooit, maar is de ‘gluut’ er wel goed vertegenwoordigd?
ignore touch
11-07-2018 om 09:14
Regio - Het aantal failliet verklaarde bedrijven is opnieuw gedaald. In juni 2018 zijn er in heel Nederland 11 bedrijven minder failliet verklaard dan in mei, meldt het CBS. Het aantal faillissementen van bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) daalde van 259 in mei naar 248 in juni.
ignore touch
10-07-2018 om 16:09
Coevorden - Saskia Mensies-Zijlstra uit Coevorden maakt dit jaar kans op de titel Gewichtsbehouder van het Jaar 2018. De verkiezing daarvoor vindt plaats op initiatief van Cambridge Weight Plan Benelux. Dankzij het dieet verloor Saskia onder begeleiding van consulent Christi Kuiper 36 kilo.
ignore touch
09-07-2018 om 15:48
Emmen / regio - De organisatie van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft bekendgemaakt welke tien bedrijven gaan strijden om de felbegeerde titel die donderdag 15 november in het Atlas Theater van Emmen wordt uitgereikt.
ignore touch
02-07-2018 om 19:51
Westerbork - De Westerburcht in Westerbork heeft opnieuw een plek weten te bemachtigen in de Misset Horeca Terras Top 100.
ignore touch
( Advertorial )
Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint. Maar hoe zit het dan met tapijt?
ignore touch
02-07-2018 om 09:30
Leeuwarden - Pier Baarsma is benoemd tot algemeen directeur van NDC mediagroep. Hij volgt Dina Boonstra op, die onlangs haar vertrek aankondigde.
ignore touch
01-07-2018 om 10:38
Coevorden - Dick van de Laar is met ingang van heden adjunct-directeur van logistiek dienstverlener Graaco in Coevorden. Hij draagt de verantwoordelijkheid voor alle operationele aangelegenheden. Hij voert de directie samen met algemeen directeur Ben Blog.
ignore touch
28-06-2018 om 13:35
Slagharen - Er is in de achterliggende paar jaar veel veranderd bij Peters Hout- & Bouwmaterialen in Slagharen. Aan de Coevorderweg Noord 16 is een enorme bouwshop gerealiseerd om alle producten die Peters in het assortiment heeft, een plek te geven.
ignore touch
20-06-2018 om 16:28
De Krim – Bij garage Mastebroek, gevestigd aan de Hoofdweg 23, merkt men dat de economie weer aantrekt. Waar in de crisisjaren de voorkeur van de consument veelal bij de kleinere auto’s lag, ziet Gerald Mastebroek nu de vraag naar grotere auto’s toenemen.
ignore touch
25-06-2018 om 18:57
Emmen - Ondernemers uit de noordelijke provincies ontmoeten elkaar dinsdag 26 juni in het Atlas Theater in Emmen tijdens De Netwerkvloer. Daar kunnen zij ideeën opdoen, hun netwerk vergroten en bestaande zakenrelaties ontvangen.