tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
Informatie over windenergie en actiegroep Tegenwind
Alles over de Coevorder Grachtenloop die in 2013 zijn tiende editie bele...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
24-06-2017 om 13:08
Nieuw-Amsterdam - Coop Hebels is toe aan een nieuw hoofdstuk in haar bestaan. De supermarkt opent dinsdag 27 juni de deuren van haar nieuwe locatie aan de Vaart Zuidzijde 10 in Nieuw-Amsterdam.
( Advertorial )
Activiteit gerelateerd werken vraagt om goed ingerichte werkplekken. Oftewel, flexibele plekken waar personeel resultaatgericht kan werken, waar en wanneer ze maar willen. De werkruimte moet prettig aanvoelen.
( Advertorial )
Smartphones als een iPhone zijn gevoelig voor barsten en andere schades. Uw telefoon valt een keer op straat, zoon- of dochterlief is een keer boos en gooit ietwat te hard met uw iPhone of uw toestel valt uit uw broekzak zo in het toilet!
( Advertorial )
U heeft nieuwe kantoorspullen nodig, gaat u dan naar de winkel? Of bestelt u deze online? Online kantoorartikelen bestellen gaat natuurlijk makkelijk en vlug.
( Advertorial )
Heerlijk luieren in een Tysco Hangmat, zelf vliegen in een Boeing 737 simulator, meedoen met de Drentse Fiets 4-daagse of korting op dat ene leuke uitje?
( Advertorial )
Een inloopkast voor uw hele garderobe. Wie wil dat nou niet? U schuift de deuren open en ziet in één oogopslag al uw kleding, schoenen, accessoires en meer. Het liefst moet er voldoende ruimte zijn om alles op soort en kleur te kunnen ordenen.
07-06-2017 om 15:08
Coevorden - Ring Foto De Boer aan de Bentheimerstraat 12 in Coevorden staat van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 juni in het teken van Tamron.
31-05-2017 om 11:55
Coevorden - De samenwerking tussen het Zweedse bedrijf MultiDocker en STC uit Coevorden betekent een aanzienlijke groei in het aantal technische banen en een forse uitbreiding van de bedrijfsruimte.
31-05-2017 om 10:22
Sleen - Een eerste of ander huis kopen? Dat is leuk en spannend. Er komt veel bij kijken. Niet alleen de zoektocht naar een woning, ook het regelen van allerlei financiële zaken.
( Advertorial )
Veel onderwijslocaties houden zich al bezig met het predicaat ‘Gezonde School’. Zowel voortgezet als middelbaar onderwijs bieden hun leerlingen en medewerkers een gezonde schoolkantine.
28-05-2017 om 16:06
Wachtum - Margriet Baks heeft onlangs de de deuren van haar beautysalon aan de Noordenveldseweg 5 in Wachtum geopend.
24-05-2017 om 17:31
Coevorden - Marinus Zuiderveld is al geruime tijd specialist voor e.b. Fusselastic. Op vrijdag 26 mei is het mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken in het Body en Beauty centrum aan de Looweg 12b in Coevorden.
24-05-2017 om 11:34
Slagharen - Wie voor het eerst bij Jeha Wonen, ook wel de Meubelconcurrent genoemd, binnenstapt heeft een bijna eindeloos uitzicht aan meubels. `Onze winkel is 10.000 vierkante meter groot', zegt Gerrit Brouwer met een glimlach.
( Advertorial )
Binnenkort staat uw bedrijf op een grote beurs. Heeft u al nagedacht over hoe u de stand in gaat richten? Een sprekende presentatie is belangrijk om een goede indruk achter te laten. U wilt immers wel potentiële klanten naar u toe trekken.
( Advertorial )
Ben jij ook een groot liefhebber van Buddha to Buddha? Het is alweer 20 jaar geleden dat de allereerste stoere en opvallende schakelarmband op de markt werd gebracht. Buddha to Buddha is stoer en opvallend en hier staat het label dan ook om bekend.
( Advertorial )
De gestoffeerde trap verdwijnt steeds meer uit het woonbeeld. Naast het feit dat we de trap met tapijtbekleding minder zien in de huidige moderne woonstijlen, is het schoon houden van een dergelijke trap ook lastiger.
22-05-2017 om 14:24
Coevorden - CoopCompact Oldengarm in Coevorden is helemaal toekomstproof. Met een nieuwe knaloranje bezorgbus kunnen online bestelde boodschappen via Coop.nl worden bezorgd en met pin worden betaald.
17-05-2017 om 17:28
Meppel - Rendo werd in april door consultancybureau BearingPoint uitgeroepen tot meest klantgerichte netbeheerder van Nederland. Rendo kreeg daarvoor woensdagmorgen 17 mei de Customer Centric DNA Award uitgereikt.
( Advertorial )
Trouwerijen, recepties, promoties, galafeesten… Wat moet u aandoen? Marcel Burgwal wijst u de weg in de wondere wereld van trouwkostuums, smokings, jacquets en rokkostuums.
14-05-2017 om 19:51
Beilen - Het is inmiddels drie jaar geleden dat Janny Spierenburg haar beautysalon opende aan de Hekstraat 34 in Beilen. In de tussenliggende tijd is het bedrijf Beauty Box Cosmetics sterk gegroeid.
13-05-2017 om 16:39
Meppel - Directeur Eddy Veenstra van Rendo is zeer tevreden met het hogere resultaat in 2016: ‘Het hogere resultaat wordt allereerst verklaard uit het saldo van bijzondere baten en lasten.