tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen is altijd één van de hoog...
Een 31-jarige man uit Klazienaveen is in de vroege ochtend van vrijdag 3...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
ignore touch
14-04-2018 om 18:48
Oosterhesselen - Op woensdagavond 25 april is er bij FysioTotaal Oosterhesselen een gratis inloopavond waarbij mensen een aantal testen kunnen laten uitvoeren zodat een ieder fit de zomer in kan.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben het allemaal nodig: vakantie. Op vakantie komt u tot rust. Lichaam en geest krijgen de kans om weer op te laden zodat u daarna weer met frisse moed er tegenaan kunt. Een vakantie hoeft niet perse een langere periode te zijn. Een korte vakantie kan net zo goed effectief zijn om tot rust te komen.
ignore touch
( Advertorial )
Als je niet niet of nauwelijks kunt spreken door bijvoorbeeld niet-aangeboren hersenletsel of een ernstige verstandelijke beperking kan logopedie uitkomst bieden. In Nederland hebben ruim 600.000 mensen hulp nodig bij het communiceren. Om te kunnen communiceren met de mensen in hun omgeving maken zij gebruik van communicatiehulpmiddelen. Want dat communicatie belangrijk is, weten we allemaal.
ignore touch
10-04-2018 om 16:19
Emmen - Snoek Hoveniers, met vestigingen in Grou en Emmen, gaat verder als Snoek Puur Groen.
ignore touch
( Advertorial )
Zorggroep Tangenborgh biedt al vele jaren goede en betrouwbare ouderenzorg in Zuidoost-Drenthe. Van Wijkzorg tot intensieve dementiezorg en alles daar tussen in St. Franciscus en De Etgaarde zijn twee woonzorglocaties van Tangenborgh. De(combinatie-)mogelijkheden voor wonen en zorg in deze woonzorgcentra zijn onlangs uitgebreid.
ignore touch
10-04-2018 om 15:21
Coevorden - Johan Smidt had het zelf niet bijgehouden, maar zijn familie wel. Afgelopen week bestond zijn bedrijf Autotechniek Smidt aan de Printer 12,5 jaar.
ignore touch
10-04-2018 om 14:25
Coevorden - RegioBank is altijd in de buurt. In Coevorden is de bank te vinden bij AssuradeurenGilde B.V. aan de Modem 22.
ignore touch
( Advertorial )
Hoe vaak ben jij al verhuisd in je leven? Twee, drie, of vier keer? Dat is helemaal niet gek. Sinds de crisis in 2008 verhuizen we namelijk weer volop: in 2016 wisselden bijna 1,8 miljoen mensen van woning volgens cijfers van het CBS. Is 2018 jouw jaar en ga je binnenkort verhuizen? Wij voorzien je graag van een drietal slimme verhuistips.
ignore touch
03-04-2018 om 11:55
Emmen - Na een zeer ingrijpende verbouwing en weken keihard werken door het hele team is zaterdag de nieuwe zaak van Van Uffelen Mode in Emmen geopend. Of eigenlijk heropend, want de modezaak is gevestigd in het pand van Schomaker Mannenmode en Friends.
ignore touch
01-04-2018 om 11:33
Emmen / Coevorden - Primera heeft 500 winkels in Nederland en dat wordt gevierd! Speciaal voor alle klanten is er een Primera loterij. Bij elke 15 euro (met uitzondering van boeken en tabak) die je tot en met 8 april besteedt bij de Primera-winkels aan de Dalipassage in Emmen en de Markt in Coevorden, of op Primera.nl ontvang je een kraskaart met een unieke wincode.
ignore touch
30-03-2018 om 10:35
Emmen / Zweeloo - Het aanmeten van een haarwerk is vrijwel altijd maatwerk. U wilt er mooi uitzien en tegelijkertijd wilt u dat een haarwerk comfort biedt.
ignore touch
29-03-2018 om 14:36
Dedemsvaart - Voor de familie Lubbers van de gelijknamige meubelzaak in Dedemsvaart wordt het een drukke tweede paasdag. Niet alleen in de winkel in Dedemsvaart, maar ook in de nieuwe Outlet te Coevorden wordt van 11.00 tot 17.00 uur een paasshow gehouden.
ignore touch
29-03-2018 om 11:36
Schoonebeek - Bij Joldersma Wonen in Schoonebeek is de gloednieuwe Luxaflex Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van consumenten op het gebied van raambekleding.
ignore touch
28-03-2018 om 18:35
Dalen - Scholten Cycling aan het Kleine Veld in Dalen houdt op donderdag 29 maart een informatieavond als aftrap van de paasshow.
ignore touch
27-03-2018 om 11:20
Dalen / regio De ondernemers in Dalen, Wachtum en Dalerveen houden tot en met maandag 2 april een kassabonactie in het kader van Pasen. Deelnemers maken kans op één van de vijftien waardebonpakketten van elk 50 euro.
ignore touch
( Advertorial )
In 2050 is er vermoedelijk meer kunststof dan vis in de oceanen te vinden, dat meldt NU.nl deze week. De plasticproductie wereldwijd zou in de afgelopen halve eeuw, vertwintigvoudigd zijn blijkt uit onderzoek van de Ellen MacArthur Foundation.
ignore touch
( Advertorial )
Het is alweer maart. Hoe staat het met jouw voornemen om gezond te gaan eten? Ben je nog steeds goed bezig of kun je nog wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Gelukkig verschijnt er met regelmaat een kookboek of een nieuw foodblog boordevol verse recepten zodat je je gezonde eetpatroon voort kunt zetten.
ignore touch
( Advertorial )
Oerdegelijke en authentieke materialen zullen het in 2018 gaan maken. De industriële trend die vooral binnenshuis heerst, breidt zich langzamerhand uit naar de tuin. Oud gebakken klinkertjes en ruw houten materialen voor terras en veranda zijn helemaal hip.
ignore touch
( Advertorial )
Heb je ooit gehoord van ‘factoring’? Als ondernemer kun je hier veel profijt van hebben. Nooit meer wachten op betalingen van klanten, geen kredietrisico’s lopen en een verzorgd debiteurenbeheer hebben. Dan houd je pas echt ruimte en tijd over om jouw ambities waar te maken.
ignore touch
( Advertorial )
Een sieraad wordt vaak gegeven bij een bijzonder moment. Is er een speciale gelegenheid waarbij je een geliefd persoon in je leven wilt verrassen of bedanken, dan is een sieraad heel gepast.
ignore touch
21-03-2018 om 11:26
Coevorden - BMN Bouwmaterialen in Coevorden biedt sinds begin maart haar klanten een extra service met de Bouwbewust afvalretourstraat.