tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Eenmaal in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeent...
De eerste G1000 van Drenthe is zaterdag 29 oktober gehouden in Coevorden...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
Het jaar 2017 in de gemeente Coevorden
Actueel

Oude films digitaliseren bij Media Markt Emmen

Geplaatst op donderdag 20 november 2014 09:35
  • © Standaardfoto ©

pinterestmail

Emmen - Een video van die memorabele kerst in 1988 of vakantiebeelden van twintig jaar geleden, wie heeft dat niet? Laat uw oude beeld- en geluidsmateriaal op zaterdag 22 november digitaliseren in de Media Markt Emmen.

Een team van experts zet uw smalfilm, dia of video over op een dvd of harde schijf. Op die manier kunt u op uw computer of tv weer genieten van oude beelden en geluiden. Vestigingsdirecteur Huub Stikkelbroeck liet zijn eigen videobanden digitaliseren en genoot ervan: 'Veel dingen vergeet je gewoon. Ik werd er onverwachts een beetje emotioneel, om terug te gaan in de tijd.'

Historische dag

Tijdens deze zaterdag kunt u de hele dag langskomen met uw oude materiaal. De winkel is geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Bezoekers hebben op die dag de mogelijkheid om de beelden direct te zien.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.