tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Actueel

Bewoners van De Anloop kunnen weer op de duofiets

Geplaatst op vrijdag 3 maart 2017 13:04
  • Marina Hemme (Vrienden van de Anloop), Jan Zantingh, Harm Koop, Henk van de Scheer (Rabobank Emmen-Coevorden). © Dries Vrielink

pinterestmail

Schoonebeek - Bewoners van Woon- en zorgcentrum De Anloop in Nieuw-Amsterdam kunnen weer op de duofiets. Rabobank Emmen-Coevorden en Zantingh Tweewielers maakten dit mogelijk.

Er waren steeds problemen met de accu van de duofiets van verzorgingshuis De Anloop. Daarom werd door de Vrienden van de Anloop aan het stimuleringsfonds van de Rabobank Emmen-Coevorden een bijdrage gevraagd voor twee nieuwe accu’s met toebehoren t.w.v. € 2190,00. Het hele bedrag werd gegund. Blije gezichten alom, helemaal toen tijdens de bestelling van de accu’s eigenaar Jan Zantingh van de tweewielerzaak er ook nog een cheque t.w.v. € 175,00 voor onderhoud bij deed. 

Zo kunnen de bewoners van De Anloop weer flinke fietstochten maken door de omgeving van Schoonebeek. 

 

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.