tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen is altijd één van de hoog...
Een 31-jarige man uit Klazienaveen is in de vroege ochtend van vrijdag 3...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Actueel

Vind de beste verrekijker bij Ring Foto De Boer

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 10:20
  • Rutger, Tobias en Eunice van Foto De Boer zijn klaar voor de Verrekijker Demodagen. © Eigen foto / Foto De Boer

pinterestmail

Coevorden - Ring Foto De Boer aan de Bentheimerstraat 12 in Coevorden houdt van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 april weer de verrekijker demodagen.

‘Voorgaande jaren was dit een groot succes, vandaar dat we dit jaar weer gaan doen. We doen het samen met de importeur van Bushnell, dit merk is al meer dan vijftig jaar toonaangevend op het gebied van verrekijkers’, vertelt eigenaar Rutger Bronts.

‘Het kijkerseizoen komt weer op gang en om mensen enthousiast te krijgen voor een mooie kijker die hun leven lang meegaat, organiseren we deze dagen. We hebben een extra breed assortiment in huis, dus voor elk wat wils. Bushnell staat bekend om zijn brede assortiment, kwalitatief hoogwaardige kijkers voor een betaalbare prijs. Tijdens de demodagen is er een specialist aanwezig die precies kan vertellen welke kijker het beste bij de wensen van de klant aansluit. Hij kan alles uitleggen over de verschillende coatings en de glassoorten. Onder toeziend oog van onze specialist kan men zelf de verschillen tussen de kijkers ervaren. Kom langs tijdens de demodagen en laat u informeren welke kijker voor u het beste is’, aldus Rutger. 

Voor meer informatie, stap binnen bij Foto De Boer aan de Bentheimerstraat 12 in Coevorden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk.