tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Actueel

AOV-vergelijker voor agrariërs

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 09:57
  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Regio - Deze week lanceert Uiterwijk Winkel Verzekeringen de website BoerenAOV.nl. Een website bedoeld om agrarisch ondernemers te informeren over de kans op arbeidsongeschiktheid en de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Belangrijk onderdeel van de website is de specifiek voor  agrariërs ontwikkelde eerste onafhankelijke AOV-vergelijker. Deze vergelijker biedt bezoekers de mogelijkheid om binnen een paar minuten vrijblijvend een groot aantal AOV`s van diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om een lopende verzekering te laten beoordelen op premie en dekking en worden veel voorkomende misverstanden nader toegelicht. Als laatste bestaat de mogelijkheid om onafhankelijk advies in te winnen.

Het risico op arbeidsongeschiktheid wordt flink onderschat. Zo denkt 98% van de ondernemers nooit voor een langere periode arbeidsongeschikt te raken. De praktijk is helaas anders. Zo’n 12% van de ondernemers is door ziekte of een ongeval voor langere tijd niet in staat om te werken. De kans op arbeidsongeschiktheid is dan ook groter dan bijvoorbeeld de kans op brand. In onze adviespraktijk merken we dat het risico op arbeidsongeschiktheid onvoldoende aandacht krijgt en daardoor vaak slecht is afgedekt. Bovendien constateren wij dat nog veel AOV’s tegen te hoge verouderde tarieven lopen.

‘Door bezoekers van de website te informeren en indien gewenst aanvullend te adviseren hopen we hier wat aan te doen. Juist in het geval van een calamiteit moet het immers gewoon goed geregeld zijn’, zegt Leroy Harms, adviseur arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.