tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Publicaties van de jaarlijkse Zuidenveldtentoonstelling in Zuidoost-Dren...
De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen is altijd één van de hoog...
Een 31-jarige man uit Klazienaveen is in de vroege ochtend van vrijdag 3...
In de vroege ochtend van donderdag 30 juni wordt de woning van Koert Eld...
Actueel

McDonald’s Emmen start met bediening aan tafel

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 11:08
  • McDonald’s Table Service. © Eigen foto / McDonald’s Emmen

  • McDonald’s Table Service. © Eigen foto / McDonald’s Emmen

  • McDonald’s Table Service. © Eigen foto / McDonald’s Emmen

pinterestmail

Emmen - Vorige week is McDonald’s restaurant Emmen gestart met tafelbediening voor haar gasten: McDonald’s Table Service. Gasten kiezen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelkiosk een plekje om te zitten.

'Ik ben zeer verheugd dat we in McDonald’s restaurant Emmen nu ook bediening aan tafel gaan bieden. Met de introductie van deze nieuwe dienst kunnen we onze gasten nog meer service bieden in dit restaurant. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant', aldus Reinier Hiddink, franchisenemer van McDonald’s restaurant Emmen.

Meer persoonlijk contact

Sinds de pilot met Table Service in juni 2015 bij één van de restaurants van McDonald’s Nederland, blijkt dat gasten Table Service erg gemakkelijk vinden. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij direct aan tafel kunnen plaatsnemen. Ouders hebben minder om handen en kunnen daardoor de volle aandacht aan hun kinderen geven. De servicemedewerkers hebben meer persoonlijk contact met gasten wat de gasttevredenheid verbetert. Door het enthousiasme van de gasten en medewerkers is het aantal McDonald’s restaurants met Table Service het afgelopen jaar flink toegenomen: 88 restaurants op dit moment.

Honderd restaurants

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland, licht toe: 'We hebben de ambitie om aan het eind van dit jaar in zo'n tweederde van onze 246 restaurants Table Service aan te bieden. We zien dat deze nieuwe service zowel bij gasten als medewerkers in goede aarde valt. Inmiddels bieden ruim 88 restaurants dit succesvolle serviceconcept aan. Medio juni verwachten wij al de mijlpaal van honderd restaurants met Table Service te vieren met onze gasten.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk.