tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Actueel

'Klanten ontzorgen en inspireren bij complete tuinprojecten'

Geplaatst op donderdag 1 februari 2018 13:33
  • Mecklenfeld en Hemmes slaan de handen ineen. © Mecklenfeld / Hemmes

pinterestmail

Coevorden / regio - Al ruim vier jaar zijn ze partners van elkaar en hebben ze samen tientallen tuinen, terrasoverkappingen, veranda's en tuinschuren ontworpen en aangelegd. Vanaf vandaag breiden Mecklenfeld en Hemmes hun samenwerking verder uit.

Peter Mecklenfeld (eigenaar van hoveniersbedrijf Mecklenfeld Tuinen) gaat, naast zijn vestiging in Hardenberg en Kloosterhaar, ook in Coevorden een vestiging starten. Vanuit de showroom van Mark en Ellen Hemmes (Hemmes Tuin & Lifestyle) zal Peter zijn werkzaamheden gaan uitvoeren, om op deze manier hun klantenkring in de regio nog beter te kunnen helpen met persoonlijk tuinadvies en tuininspiratie.
In de showroom van Hemmes Tuin &Lifestyle worden jaarlijks de nieuwste trends gepresenteerd op gebied van buitenleven.

'We krijgen naast het leveren en plaatsen van onze producten ook steeds meer vraag in onze zaak voor het volledig verzorgen van de tuinaanleg of tuinrenovatie. We hebben met Mecklenfeld daarin een erg fijne partner gevonden', aldus Mark Hemmes. Door nu ook fysiek zichtbaar te worden in de regio, willen de ondernemers meer klanten ontzorgen in het proces van oriëntatie en inspiratie tot en met de aanleg van complete tuinprojecten.

Mecklenfeld tuinen staat bekend om hun moderne tuinen waar het buitenleven centraal staat. Binnen wordt met buiten verbonden en gebruikersgemakken (praktisch en onderhoudsarm) zijn kenmerkend voor hun tuinontwerpstijl. Deze visie sluit uitstekend aan bij de visie van Hemmes en daarom is de samenwerking ook voorbestemd om een succes te worden. 'Onze expertises samen wordt een compleet recept met alle ingrediënten voor excellent buitenleven', vertelt Peter Mecklenfeld met passie over hun gezamenlijke plannen.

Iedereen is van harte welkom bij Hemmes Tuin & Lifestyle waar tuin- en lifestyle producten op grote schaal worden gepresenteerd in hun 800 vierkante meter overdekte showroom en 2000 vierkante meter grote buitenterrein. Alle trends voor het buitenleven worden op de voet gevolgd en zijn te bewonderen aan de Krimweg 34 te Coevorden waar mensen met tuinplannen zonder afspraak kunnen binnenlopen om inspiratie op te doen.

De officiële seizoensopening staat gepland op 24 februari 2018. Mensen zijn van harte welkom om het seizoen samen met ons te beginnen sluit Ellen Hemmes af.

Hemmes Tuin & Lifestyle: www.tuinenlifestyle.com en Mecklenfeld tuinen: www.mecklenfeldtuinen.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.