tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
Actueel

Pontes krijgt dagje uit van schoonmaakbedrijf De Toekomst

Geplaatst op vrijdag 2 maart 2018 16:32
  • Remco de Vries overhandigt, samen met zijn moeder en echtgenote, het cadeau aan Pontes © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Coevorden - Schoonmaakbedrijf De Toekomst aan de Modem viert vandaag het vijftigjarig bestaan. De klant van het eerste uur was kinderdagverblijf Kindervreugd, nu expertisecentrum Pontes. Pontes is nog steeds klant en kreeg daarom een cadeau.

Remco de Vries, eigenaar van De Toekomst en koeriersbedrijf CCD, gaf een dagje Wildlands weg aan Pontes en dat cadeau viel bijzonder in de smaak.

De vader van Remco, Joop, begon op 2 maart 1968 met het schoonmaakbedrijf. Na Kindervreugd volgde Forbo, ook nog steeds klant. 'Mijn ouders begonnen later ook een snackbar en café in Poppenhare en nog weer later kwam er een snackbar in Emmen bij. Daarmee zijn zij gestopt en in 1990 werd het koeriersbedrijf opgericht, dat ook nu bijzonder actief is.' Vader Joop overleed helaas in 2000. Het bedrijf werd voortgezet door Remco, zijn moeder Irma en zijn echtgenote Daniela.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.