tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
Actueel

Dimmendaal Mannenmode breidt fors uit

Door Wouter Bessels op vrijdag 9 maart 2018 13:29
  • Meer ruimte en een nieuw elan voor Dimmendaal Mannenmode. © Dimmendaal

  • Meer ruimte en een nieuw elan voor Dimmendaal Mannenmode. © Dimmendaal

pinterestmail

Coevorden - Mannenmode Dimmendaal in Coevorden gaat uitbreiden. Het bedrijf van Richard Dimmendaal, gevestigd aan de Friesestraat 19, heeft het naastgelegen pand bij de winkel betrokken en breidt zijn vloeroppervlak daarmee fors uit.

Na de uitbreiding ontstaat er zo’n vierhonderd vierkante meter winkeloppervlak voor Dimmendaal Mannenmode en de uitbreiding, met de afzonderlijke naam Nextdoor. De nieuwe winkel heeft een eigen collectie en eigen naam, maar is binnenin wel verbonden met de huidige winkel van Dimmendaal, die overigens zelf ook in de afgelopen maanden volledig is vernieuwd.

'Er is werkelijk niks meer terug te zien van de oude situatie. Het publiek zal verrast worden', verzekert Richard Dimmendaal.

Jeanswinkel

Dimmendaal Mannenmode bestaat al sinds 1990. Op 1 januari 2011 heeft Richard Dimmendaal de zaak overgenomen van zijn ouders. De stap om uit te breiden had verschillende aanleidingen: het was altijd al een droom van Richard Dimmendaal om een jeanswinkel te beginnen naast de mannenmode waarin Dimmendaal zich bewezen heeft. Daarnaast is er het een en ander verdwenen qua (mode)winkels in Coevorden. Dat biedt kansen voor de zittende ondernemers die willen groeien. De uitbreidingsmogelijkheid deed zich voor toen het pand naast het huidige pand van Dimmendaal vrijkwam, waardoor de mogelijkheid ontstond voor de ontwikkeling van Nextdoor, met een verbinding met het bestaande Dimmendaal Mannenmode.

Merken

De merken die Dimmendaal gaat voeren zijn: Vanguard, Cavallaro, State of Art, N.Z.A., Digel, Olymp, Reset, Fellows United, Marco Manzini, Born with appetite, Falke sokken, Pierre Cardin, Slater en Meyer.

In Nextdoor komen de jeansmerken als: Superdry, P.M.E. Legend, Cast Iron, Dstrezzed, No Excess, Pig & Hen, Burlington socks, Walter Wallets, Garage en Shockly,. En voor het najaar is al Tommy (Hilfiger) Jeans ingekocht.

'Durven te investeren'

Voor het centrum van Coevorden en de Friesestraat in het bijzonder, betekent de uitbreiding van Dimmendaal/Nextdoor een mooie opsteker. Centrummanager Mischa de Gier is dan ook opgetogen: 'Coevorden werkt met een Toekomstvisie Binnenstad aan een levendig en compact centrum. Gemeente, ondernemers en eigenaren trekken daarin samen op. Dan is het mooi dat een belangrijke lokale ondernemer durft te investeren in een sterke, aantrekkelijke zaak die hopelijk veel bezoekers zal trekken. En tegelijkertijd verdwijnt er ook gelukkig weer een stukje leegstand in een belangrijk deel van de Friesestraat.'

Openingsactie

De deuren gaan donderdag 15 maart om 09.00 uur weer open. 'We hebben een spetterende openingsactie', zegt Richard. De eerste 50 klanten die minimaal € 250,- besteden ontvangen een waardecheque van € 100,-. We nodigen iedereen uit om het resultaat te komen bekijken.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.