tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Actueel

Broekenweken bij Kamst Mode

Geplaatst op zondag 6 mei 2018 10:02
  • De keuze is reuze bij Kamst Mode. © Kamst Mode

pinterestmail

Coevorden - Bij Kamst Mode weten ze als geen ander dat iedere vrouw uniek is. Dikke benen, dunne benen, een buikje, bolle of juist platte billen… het vinden van een goede broek kan nog wel eens lastig zijn.

Gelukkig is de broekencollectie van Kamst Mode hier helemaal op afgestemd. De keuze in (broeken)merken en verschillende pasvormen is enorm.

Bas en Vanessa Kamst vertellen: ‘Nederland is een broekenland. Of het nu gaat om een spijkerbroek voor iedere dag of een mooie pantalon voor een gelegenheid: een broek kan altijd. Qua modellering blijven de strakke (skinny) broeken onverminderd populair. Ook de zogenaamde ‘relax pants’ zijn niet weg te denken. Daarnaast doet langzaam ook de wijdere broek zijn intrede.

Enerzijds zien we spijkerbroeken met vale plekken, slijtage en zelfs gaten. Anderzijds zijn ook de cleane spijkerbroeken erg in trek. Zo is er voor ieder wat wils. Naast tal van basiskleuren zijn er dit seizoen ook opvallende kleurtjes en leuke prints. Ook zijn er superleuke bloem-/blad dessins, camouflage- en fantasieprints.

Diverse merken

Alles draait natuurlijk om de pasvorm. Gelukkig bieden merken als Zerres en Gerry Weber Edition uitkomst met tal van mooie modellen. Daarnaast hebben we ook onwijs leuke broeken in huis van Para Mi, Enjoy, Geisha, Red Button, Buena Vista, Expresso, Studio Anneloes en Penn&Ink.

Meteen de juiste broek pakken voor de klant, dat is de leukste uitdaging. Door onze productkennis kunnen we onze klanten verrassen. Het liefst stylen we het geheel meteen even af zodat de outfit compleet is. Daar worden niet alleen onze klanten heel blij van, maar wij ook!’

Kamst Mode houdt tot en met 12 mei de broekeweken. Dat betekent: tweede broek, 50% korting. Alle broeken doen mee, van spijkerbroek tot pantalon en van lange broek tot capri.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.