tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Actueel

Aldi Coevorden verrast klanten met vernieuwde winkel

Geplaatst op donderdag 3 mei 2018 17:13
  • Opening vernieuwde Aldi Coevorden. © Aldi

  • Opening vernieuwde Aldi Coevorden. © Aldi

pinterestmail

Coevorden - Wethouder Jan Zwiers en filiaalleider Johan Bosma hebben donderdagochtend de vernieuwde Aldi-vestiging aan het EDS-plein in Coevorden heropend.

De eerste klanten stonden vanochtend al vroeg in de rij voor de feestelijke heropening van de winkel. 'Verbazend druk is het al vanochtend. De winkel is erg mooi geworden. Goede sfeer en overzichtelijk. Het personeel kan trots zijn', aldus de wethouder. Na de openingshandeling stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Hoofdprijs

De klanten waren zichtbaar blij met de vernieuwde opzet van de winkel. Vooral de presentatie van de versartikelen werd door de klanten geprezen. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. 'Fantastische winkel!', werd door vele klanten gezegd. Binnen korte tijd krasten vierhonderd klanten een prijs weg van een LED monitor, een backlight TV tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze prijs werd gewonnen door mevrouw H. Wolters uit Coevorden.

'Met deze verbouwing hebben we nu een nog mooiere winkel gekregen, met meer aandacht voor vers. Wij als team gaan ervoor zorgen dat we iedere dag onze klanten gaan verrassen met deze nieuwe winkel', aldus de trotse filiaalleider Johan Bosma. In het filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, vers afgebakken brood, vlees en vis.

Fairtrade en biologisch

Aldi neemt ook steeds meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment op. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan zestig biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.