tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Brede School Som opent in 2014 zijn deuren openen en biedt onderdak aan ...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De gemeente heeft inmiddels reeds enkele vergunningen afgegeven voor zon...
Actueel

De Kaasbank vestigt zich in Coevorder centrum

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 12:48
  • De Kaasbank. © De Kaasbank / persfoto

pinterestmail

Coevorden - De binnenstad van Coevorden is binnenkort weer een winkel rijker. De Kaasbank, een kaas- en delicatessenwinkel, vestigt zich op de Friesestraat 2, het pand waar eerder kledingwinkel Clair Fashion was gevestigd.

Ondernemer Aaltje Leusink-Houwing is op dit moment nog volop bezig met de inrichting en aankleding van de winkel, maar zal op 15 juni, in aanwezigheid van wethouder Jan Zwiers, de winkel openen voor publiek.

‘Slow Food’

De vestiging in Coevorden is de derde vestiging van het bedrijf, dat ook al winkels in Borger en Weerdinge heeft. De naam Kaasbank refereert aan Italië, waar boeren tot op de dag van vandaag hun Parmezaanse kaas als onderpand kunnen gebruiken bij een geldlening. De winkel richt zich op kwaliteit en deskundigheid en heeft het begrip ‘Slow Food’ (lekker, traditioneel, met aandacht, puur en eerlijk) hoog in het vaandel staan.

Tapas, wijn, bier en thee

In de Kaasbank kunnen bezoekers binnenkort terecht voor een uitgebreid assortiment aan bijzondere lokale en internationale kazen. Daarnaast zijn er noten, zuidvruchten, olijven, tapas, honing en jam, sappen, wijn en bier, thee en bonbons te vinden. Ook is er speciale aandacht voor streekproducten en kan de klant mooie geschenken of cadeaumanden laten samenstellen.

Een echte delicatessenwinkel dus en dat is een welkome toevoeging voor het winkelbestand van Coevorden. 'Dit is absoluut een mooie aanvulling voor de binnenstad van Coevorden', aldus centrummanager Mischa de Gier. 'Een winkel als deze was er nog niet. De bewoner, bezoeker en toerist kunnen hier straks terecht voor mooie en vooral lekkere producten, gepresenteerd door een bevlogen zelfstandige ondernemer. Dit draagt absoluut bij aan de aantrekkelijkheid van het centrum, waar ondernemers, gemeente en andere betrokkenen momenteel zo hard aan werken. Ook is een belangrijk winkelpand, op de kop van de Markt en de Friesestraat, weer permanent ingevuld. Een mooie opsteker.'

  • gallerij afbeelding

    Binnenkort is het pand op de hoek van de Friesestraat en de Markt weer bezet. Tot enkele jaren geleden zat hier Clair Fashion. © Google Maps

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.