tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Actueel

Saskia uit Coevorden valt 36 kilo af dankzij Cambridge dieet

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 16:09
  • Cambridge-consulent Christi Kuiper (links) en finalist Saskia Mensies-Zijlstra. © Cambridge Weight Plan

pinterestmail

Coevorden - Saskia Mensies-Zijlstra uit Coevorden maakt dit jaar kans op de titel Gewichtsbehouder van het Jaar 2018. De verkiezing daarvoor vindt plaats op initiatief van Cambridge Weight Plan Benelux. Dankzij het dieet verloor Saskia onder begeleiding van consulent Christi Kuiper 36 kilo.

'Op het moment dat ik in 2012 met het dieet begon heb ik niet eens durven dromen dat het behalen van mijn streefgewicht ook daadwerkelijk werkelijkheid zou gaan worden en dat ik nu, vijf jaar later nog steeds een stabiel gewicht heb', aldus Saskia.

Christi Kuiper van Cambridge Weight Plan Coevorden is heel trots op haar finalist. Saskia heeft de afgelopen vijf jaar hard gewerkt in haar strijd tegen de kilo’s en vooral ook om de afgeslankte kilo’s er af te houden. 'In mijn ogen is zij al een grote winnaar. De overtollige kilo’s is Saskia in ieder geval kwijt en dat is het belangrijkste.'

Fotoshoot

De finalisten en hun consulenten krijgen eind augustus een reis naar Engeland aangeboden. Ze gaan daar onder andere een bezoek brengen aan de fabriek van Cambridge Weight Plan en het universiteitsterrein Downing College van de universiteit van Cambridge, waar de oorsprong ligt van het Cambridge dieet.

In oktober krijgen de winnaars ook een makeover en een fotoshoot cadeau. De winnaar van de categorie Afslanker Vrouw of Afslanker Man neemt in november tevens deel aan de International Slimmer of the Year verkiezing in Engeland, met deelnemers uit de hele wereld.

Samen 142 kilo afvallen

Vorig jaar deden al inwoners uit de regio Coevorden mee aan de finale van de verkiezing Afslanker en Gewichtsbehouder van het Jaar van Cambridge Weight Plan Benelux. Samen kregen zij het voor elkaar om 142 kilo af te vallen. Onder hen ook Angelique Dekker:

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.