tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Actueel

Bezorgland.nl concurreert met landelijke bestelsite

Geplaatst op Wednesday 18 July 2018 14:22
  • 0

pinterestmail

Emmen/Assen/ Hoogeveen/Coevorden - Het bedrijf Bezorgland.nl is niet alleen meer actief in Emmen en omstreken. Begin dit jaar ging het bedrijf de concurrentie aan met Thuisbezorgd.nl en wegens succes wordt het platform nu opgepakt in onder meer Assen, Hoogeveen en Coevorden.

‘We hebben maanden met een heel team aan Bezorgland gewerkt en het resultaat mag er zijn’, zeggen de broers Dirk en Hendrik de Gooijer tevreden. ‘Elke week melden zich nieuwe restaurants aan, bestellingen komen vlekkeloos binnen en de consumenten maken al massaal gebruik van onze website en app.’

Concurrentie

De initiatiefnemers van Bezorgland profileren zich als alternatief voor de beroemdste eten-bestelsite van het land. Qua werkwijze is er voor de consument weinig verschil tussen Thuisbezorgd en Bezorgland. Het verschil is dat de restaurants vaak goedkoper uit zijn bij Bezorgland. Daarnaast komt Bezorgland op voor de belangen van de aangesloten restaurants. ‘Op jaarbasis kan een restaurant vele duizenden euro’s besparen’, zegt Hendrik.

Aandacht

Bezorgland heeft ook de aandacht getrokken van Koninklijke Horeca Nederland, waarmee regelmatig contact is. ‘Hier juichen ze dit soort initiatieven toe. Ze zijn met hun achterban in overleg om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen’, aldus de ondernemers.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.