tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Sinds 2009 wordt in Coevorden jaarlijks de Coevorder HandelsMISSie gehou...
In 2017 vond de eerste Garnizoensdag Coevorden plaats op initiatief van ...
De jaarlijkse Miss Summerverkiezing in Dalen is altijd één van de hoog...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
Actueel

Strada Moda sluit na tien jaar de deuren

Geplaatst op maandag 30 juli 2018 11:25
  • Strada Moda. © NDC/ Wouter Bessels

pinterestmail

Coevorden - Modezaak Strada Moda aan de Friesestraat in Coevorden heeft onlangs de deuren gesloten. Eigenaresse Marie Bosman gaat met vervroegd pensioen.

‘We hebben tien succesvolle jaren gehad en een fantastische klantenkring opgebouwd en elke dag met passie en plezier gewerkt’, zegt Bosman.

Bij de start in 2008 was het voor de eigenaresse al duidelijk dat ze dit voor maximaal tien jaar zou gaan doen. ‘Persoonlijk vind ik het jammer dat de winkel niet voortgezet wordt. We hebben het afgelopen jaar diverse opties voor een verkoop besproken maar het is om meerdere redenen niet gelukt.’ Op zaterdag 1 september gaan de deuren nog één keer open. Van 15.00 tot 17.00 uur zijn klanten en collega-winkeliers dan welkom voor een drankje en hapje en om elkaar te bedanken en tot ziens te wensen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.