tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Actueel

Strada Moda sluit na tien jaar de deuren

Geplaatst op maandag 30 juli 2018 11:25
  • Strada Moda. © NDC/ Wouter Bessels

pinterestmail

Coevorden - Modezaak Strada Moda aan de Friesestraat in Coevorden heeft onlangs de deuren gesloten. Eigenaresse Marie Bosman gaat met vervroegd pensioen.

‘We hebben tien succesvolle jaren gehad en een fantastische klantenkring opgebouwd en elke dag met passie en plezier gewerkt’, zegt Bosman.

Bij de start in 2008 was het voor de eigenaresse al duidelijk dat ze dit voor maximaal tien jaar zou gaan doen. ‘Persoonlijk vind ik het jammer dat de winkel niet voortgezet wordt. We hebben het afgelopen jaar diverse opties voor een verkoop besproken maar het is om meerdere redenen niet gelukt.’ Op zaterdag 1 september gaan de deuren nog één keer open. Van 15.00 tot 17.00 uur zijn klanten en collega-winkeliers dan welkom voor een drankje en hapje en om elkaar te bedanken en tot ziens te wensen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.