tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Brede School Som opent in 2014 zijn deuren openen en biedt onderdak aan ...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De gemeente heeft inmiddels reeds enkele vergunningen afgegeven voor zon...
Actueel

Acupunctuur Coevorden vestigt zich in Gezondheidscentrum

Geplaatst op dinsdag 11 september 2018 11:42
  • Gezondheidscentrum Coevorden. © Google Maps

pinterestmail

Coevorden - Acupunctuur Coevorden Zhèng Yíng heeft zich gevestigd in Gezondheidscentrum Coevorden aan de Looweg.

Eigenaresse is Willy Schuiling, die de praktijk heeft overgenomen van Annita Poorthuis.

Schuiling heeft tevens een praktijk in Eext. Ze heeft haar acupunctuur opleiding gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai te Amersfoort.

In haar praktijk kan men terecht voor behandeling van diverse klachten, zoals onder andere burn-out, overgangsklachten, migraine, slaapstoornissen, diverse pijnklachten en stress gerelateerde klachten.

Schuiling heeft expertise op het gebied van klassieke acupunctuur, ooracupunctuur, acupunctuur ter ondersteuning bij borstkanker, ahonishin kinderacupunctuur en dermatologie. ‘Natuurlijk kunt u ook preventief behandeld worden om uw gezondheid op peil te houden’, aldus Schuiling.

Het doel van acupunctuur is om de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen. Dit wordt gedaan door middel van hele dunne steriele wegwerp acupunctuurnaalden, de behandeling is nagenoeg pijnloos. Haar behandelingen zijn gericht op het aanpakken van de oorzaak en niet op het onderdrukken van symptomen. Indien nodig maakt ze ook gebruik van Cupping, Moxa, Guasha en Kan Herbal Kruiden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: telefoon 0524-820380 of www.zhengyingacupunctuur.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.