tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
De herinrichtingsplannen van het stationsgebied en de singels. De planne...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
Actueel

Drentse Onderneming van het Jaar kiest finalisten

Geplaatst op dinsdag 2 oktober 2018 09:45
  • De genomineerden. © Drentse Onderneming van het Jaar

pinterestmail

Coevorden / regio – De nominatiebijeenkomst van de Drentse Onderneming van het Jaar vindt plaats op donderdag 4 oktober. Dan worden de drie finalisten bekendgemaakt die doorgaan naar de finale op donderdag 15 november in het Atlas Theater in Emmen. Tot de genomineerden behoort Dijk Natural Collections aan de Grutto in Coevorden.

Naast Dijk Natural Collections zijn de genomineerden De Bonte Wever Assen, Kumowel Assen, NewComm IT Assen, New Nexus Tynaarlo, Proxcys Nieuw-Amsterdam, Ultraware Assen, VDH Products Roden, Vepa Project Furniture en Vasco Games Emmen. Het laatste bedrijf heeft zich teruggetrokken vanwege tijdgebrek.

Aanstaande donderdag verzorgen de bedrijven pitchpresentaties. De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar kiest vervolgens de drie finalisten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.