tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Brede School Som opent in 2014 zijn deuren openen en biedt onderdak aan ...
De Ganzenmarkt in Coevorden behoort al vijftig jaar lang tot een vast ja...
De verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden is al jarenlang een...
De gemeente heeft inmiddels reeds enkele vergunningen afgegeven voor zon...
Actueel

OOGST Haverkort barst van primeurs

Geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 13:36
  • Sfeervol is het motto. © Bureau Grafique

pinterestmail

Steenwijksmoer - De regionale woonmanifestatie OOGST vindt tot en met zondag 28 oktober voor de 36e keer plaats bij Haverkort in Steenwijksmoer.

Haverkort Interieurs, Montèl en Mooiweer Decoratie staan garant voor de presentatie van de laatste woontrends, ontwikkelingen en prototypes in een feestelijke entourage, zoals inmiddels wijd en zijd bekend is. Extra aandacht is er ditmaal voor de industriële trend in de woninginrichting.

Niet alleen de bezoekers, maar ook de leveranciers en fabrikanten kijken uit naar OOGST. Zij stellen graag nieuwe producten beschikbaar om als preview te kunnen presenteren.

Aanbiedingen

Op alle afdelingen zijn Oogstaanbiedingen. Alle stijl- en merkenstudio’s hebben een metamorfose ondergaan. De nieuwste collecties worden getoond in de Leolux Select Store, Bert Plantagie Brandstore, Rolf Benz Studio, Wanddesign Studio en Topform Studio. Ook de Montèl Brandstore is een bezoek waard.

Bert Louissen zorgt voor de muzikale omlijsting tijdens de manifestatie. Restaurant De Baander, slijterij Benting en het restaurant van Sauna Anholts ondersteunen OOGST met hapjes en drankjes.

Haverkort Interieurs presenteert onder meer de collectie van het merk Riegel. Riegel Exclusief is een nieuwe collectie van verfijnd design waarin perfectie en maatwerk de boventoon voeren. Alleen bij Haverkort is het op dit moment mogelijk de bovenbladen als contrast te voorzien van keramiek.

Het Advieshuis

Voor advies en inspiratie kunnen bezoekers terecht in Het Advieshuis. Bij de interieuradviseurs kan een 3D-presentatie worden gemaakt. De interieurspecialisten staan naast de klanten en denken met hen mee voor een fantastisch eindresultaat.

Haverkort heeft diverse specialisten in huis. Mooiweer Styling & Decoratie heeft de laatste trends op het gebied van decoratie en verzorgt stylingadviezen. Gerry Ameln is specialist op gebied van vloerbedekking, raambekleding, wanden, behang en zonwering en hij geeft kleuradviezen in samenwerking met de adviseurs van Haverkort.

Haverkort telde onlangs vijf jubilarissen. Een kwart eeuw zijn Aly de Vries (adviseur Montèl), Peter Steffens (verkoopleider), Carla Mittendorf (huishoudelijke dienst) en Mark IJpelaar (stoffeerder) in dienst. Directeur Herman Haverkort is al vijftig jaar werkzaam in het bedrijf.

Openingstijden

OOGST 2018 wordt gehouden tot en met zondag 28 oktober bij Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. Openingstijden: tot en met vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.haverkort-interieurs.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.