tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
Actueel

Geen angst meer voor de tandarts

Geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 15:52
  • Het team van Mondzorg Oosterhesselen. © Mondzorg Groep

pinterestmail

Oosterhesselen - Mondzorg Oosterhesselen, onderdeel van de Mondzorg Groep in Emmen, is een lieve tandarts. De praktijk in Oosterhesselen ontving onlangs het bijzondere keurmerk De Lieve Tandarts.

Het keurmerk van het bemiddelingsplatform is een bevestiging van de persoonlijke, transparante manier van werken van de praktijken en de intensieve begeleiding van angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt Mondzorg Groep bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts, namelijk dat iedereen zonder angst weer naar de tandarts gaat.

Tot de vele specialisaties behoren onder meer esthetiek, implantologie en Invisalign, maar met name het totaalplaatje maakt de praktijk én Mondzorg Groep tot de prettige, allesomvattende oplossing voor een gezonde mond. 

Mondzorg Oosterhesselen werkt onder meer samen met een voedingsdeskundige en logopediste. In het gezondheidscentrum zijn tal van behandelaars gevestigd. 'Het gevoel van welkom en vertrouwen begint bij de voordeur. Alles moet kloppen. We willen het gevoel geven dat patiënten bij ons wíllen zijn. Een lieve tandarts is een tandarts waar je zonder angst naartoe gaat. Je wordt geholpen op een manier waar je blij van wordt, er wordt naar je geluisterd en je behoudt de controle over de behandeling. Ook als je in de stoel zit. Te veel angstige patiënten zitten nog thuis. Ik zou hen willen oproepen het gesprek aan te gaan, het te ervaren. Een tandartsbezoek is echt niet meer zoals vroeger. De tandarts van nu luistert', aldus tandartsen Manal, Lilia en Rute van Mondzorg Oosterhesselen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.