tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Actueel

Hoeve Bosman opent zaterdag nieuwe boerderijwinkel

Geplaatst op donderdag 15 november 2018 11:34
  • Hoeve Bosman. © Hoeve Bosman / persfoto

pinterestmail

De Krim - De activiteiten van Hoeve Bosman in De Krim zijn in de afgelopen 19 jaar uit het jasje gegroeid. Daarom is het terrein aan de Posthoornweg uitgebreid met een nieuwe boerderijwinkel en is de ijskeuken vernieuwd. Komende zaterdag kunnen beide voor het eerst worden bewonderd.

'De boerderijwinkel is nu beter zichtbaar met een groot terras', zegt Erna Bosman. 'Ook is de winkel goed toegankelijk voor mindervaliden. We hebben een aantal nieuwe ijssmaken in huis en daarnaast is het assortiment van de winkel vergroot, onder meer met cadeau- en kerstpakketten.

Zaterdag 17 november is iedereen tussen 10.00 en 17.00 uur welkom om te komen kijken naar het resultaat. 'Je kunt deze dag verschillende producten proeven, een  kijkje nemen in de ijskeuken en natuurlijk is er voor iedereen een gratis ijsje.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.