tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Actueel

PLUS supermarkt biedt SodaStream aan

Geplaatst op woensdag 28 november 2018 13:10
  • Het schap met producten van SodaStream in PLUS Assen. © Rik Assen

pinterestmail

Dalen - Het SodaStream-assortiment is vanaf deze maand verkrijgbaar bij PLUS Assen in Dalen. PLUS, dat onlangs werd uitgeroepen tot de 'Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland' is daarmee de eerste supermarkt van Nederland die de bruiswatertoestellen, herbruikbare flessen en diverse smaken van SodaStream aanbiedt.

Voldoende drinken is belangrijk voor een goede gezondheid. Variatie helpt daarbij. Met SodaStream worden consumenten aangemoedigd meer kraanwater te drinken. Met een bruiswatertoestel maak je van kraanwater in enkele seconden bruisend water en kan je naar wens een smaakje toevoegen om dit tot frisdrank om te toveren.

Rik Assen van PLUS Assen: ‘Wij maken het onze klanten graag makkelijk en omarmen duurzame initiatieven. Ik ben er dan ook trots op het SodaStream-assortiment te gaan verkopen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.