tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
Nieuws en achtergronden over de ontwikkelingen in het centrum van Coevor...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Het jaar 2018 in de gemeente Coevorden.
In Coevorden is de SamenLoop voor Hoop gehouden op 29 en 30 september 20...
Actueel

Broekema zet deuren open

Geplaatst op woensdag 12 december 2018 09:28
  • © Standaardfoto

pinterestmail

Zweeloo - Broekema BV landbouwmechanisatie- en autobedrijven aan het Kieveen in Zweeloo houdt van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 december de jaarlijkse showdagen.

Bezoekers kunnen kennismaken met allerlei nieuws op het gebied van de mechanisatie binnen de landbouw, veeteelt, het loonbedrijf en milieu-onderhoud. De auto-afdeling presenteert ook dit jaar weer een ruim aanbod van jonge occasions.

Tijdens de show gelden er speciale aanbiedingen voor onder meer olie en smeermiddelen, gereedschappen, grasmaaiers en compressoren. Er zijn aantrekkelijke showaanbiedingen in nieuwe en gebruikte tractoren en machines. Op de auto-afdeling is elke auto voor onderhoud, reparaties en APK-keuring in de beste handen.

Belangstellenden zijn op deze dagen welkom tussen 10.00 en 22.00 uur.

Website www.broekema-bv.nl

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.