tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Actueel

Mari-Elle opent deuren

Geplaatst op dinsdag 29 januari 2019 16:08
  • Mariëlle Engelage verwezenlijkt haar droom. © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Coevorden - Mariëlle Engelage opent op zaterdag 2 februari haar damesmodewinkel Mari-Elle aan de Friesestraat 38. In het pand zat eerder damesmodezaak Strada Moda, waar Mariëlle werkzaam was.

Eerder al had zij een winkel in kinderkleding, Koe Koe(k) in een boerderij aan het Alte Picardiekanaal. Daarna werkte zij in modewinkel Heldring in Emmen om terug te keren naar Coevorden. ‘Het was al heel lang een wens om een eigen modezaak te beginnen. In de winkel heb ik de mooiere damesmode in het middensegment.’

Bekende merken die zij voert zijn onder andere Cambio (broeken), Marc Aurel, Taifun en Jane Luska. ‘Daarnaast heb ik tassen van het merk Myomy en schoenen van Moccio.’ De winkel kreeg een geheel nieuwe inrichting en werd van nieuwe verlichting voorzien.

Ter gelegenheid van de opening is er een kortingsactie voor de voorjaarscollectie. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de winkel te bekijken. Mari-Elle is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.