tip de redactie
Tip de redactie
Heeft u een goede tip voor de redactie, of heeft u een nieuwswaardige of gewoon mooie foto gemaakt? Laat het ons dan weten. Let op! Dit is bedoeld voor tips. Persberichten kunt u sturen naar bureauredactie@boom.nl
Tip de redactie
Upload een foto
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Alle initiatieven op het gebied van glasvezel in de dorpen hebben zich v...
Sportcomplex De Swaneburg sloot 18 december 2012 de deuren tijdelijk weg...
De muziek- en theaterproductie Toorn van Thunaer wordt in september 2019...
Actueel

Bakker Bart opent woensdag vernieuwde winkel

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 14:18
  • Bakker Bart Coevorden. © Herman Woltersom

pinterestmail

Coevorden - Bakker Bart opent komende woensdagochtend om acht uur de deuren van de vernieuwde winkel aan de Friesetraat in Coevorden.

Na een grondige verbouwing treft de klant een compleet nieuwe Bakker Bart aan die is ingericht naar de nieuwe winkelformule.

,,Het was een snelle maar ingrijpende verbouwing”, aldus Eite en Yvette Kasper. Het echtpaar Kasper runt al zeven jaar de winkel aan de Friesetraat en sinds twee jaar zwaaien zij ook de scepter over de vestiging van Bakker Bart in Hardenberg. ,,De winkel in Coevorden is ruimer van opzet, zodat er meer zitplaatsen zijn gerealiseerd”, vertelt Eite. ,,Maar ondanks dat er meer zitplaatsen zijn hebben wij het assortiment ook kunnen uitbreiden”, vult Yvette aan.

Bakker Bart telt in Nederland zo’n 170 vestigingen en de winkel aan de Friesestraat behoort bij de eerste vijftig met de nieuwe winkelformule. ,,De winkel is dan wel geheel vernieuwd, maar de vriendelijke en spontane bediening zijn gebleven”, vertelt het echtpaar. ,,We willen iedereen laten genieten van heerlijke producten die iedere dag vers worden gemaakt. Van gebak, broodjes tot broden, voor alles gebruiken we uitsluitend de beste ingrediënten en het tweede bakje koffie is bij ons altijd gratis.”

Bakker Bart is dagelijks van 08.00 uur tot 18.00 uur geopend, behalve op dinsdag en zaterdag, dan is zaak tot 17.00 en donderdag tot 21.00 uur open. Bestellen kan ook via telefoon 0524-523640. De bezorging is gratis.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.