Actueel

Brons voor Marlinde Waardenburg op NK jeugdschaken

Geplaatst op maandag 11 mei 2015 19:25
  • Zusjes Waardenburg © Eigen foto

  • Zusjes Waardenburg © Eigen foto

  • Zusjes Waardenburg © Eigen foto

pinterestmail

Coevorden - Schaakster Marlinde Waardenburg uit Coevorden heeft gisteren bij het NK jeugdschaken in Rotterdam een bronzen plak gewonnen.

De drie zusjes Waardenburg speelden elk in hun eigen leeftijdsgroep mee en behaalden daar mooie resultaten. De AB-meisjes speelden in een gecombineerde groep. Lisanne werd bij de A-meisjes met een score van 5 uit 9 vierde. Féline bij de B-meisjes met een score van 4,5 uit 9 gedeeld vierde en in de eindrangschikking op weerstandspunten vijfde. Marlinde speelde bij de C-meisjes en had een supertoernooi! Met een score van 6 uit 9 werd ze derde en mocht een prachtige trofee in ontvangst nemen.

Alle drie de meiden zijn zowel lid van Schaakclub Het Kasteel in Coevorden als van Schaakvereniging Hardenberg.

Grand-Prix-toernooi

Het Kasteel houdt zaterdag 16 mei vanaf 13.30 uur een Grand-Prix-toernooi voor de jeugd. Jeugdspelers, geboren in 1995 of later, van alle speelsterktes zijn welkom. Aanmelding kan plaatsvinden via het inschrijfformulier op www.nosbo.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.