Actueel

KSC buigt in slotfase voor koploper EMMS

Geplaatst op maandag 20 maart 2017 14:33
  • © NDC nieuwsmedia

pinterestmail

Schoonoord - Rode lantaarndrager KSC hield zaterdagavond in het treffen met kampioenskandidaat EMMS zeventig minuten knap stand. Pas in het laatste kwartier moest de formatie uit Schoonoord capituleren.

Na een 1-1 ruststand verloor KSC geflatteerd met 4-1.

De koploper in de 4e klasse D werd verrast door een tactische meesterzet van trainer-coach Anne Christ, waarmee de vleugelspelers van EMMS met name in de eerste helft nauwelijks in stelling konden worden gebracht. KSC hield dan ook eenvoudig stand en kwam in de 28e minuut via Lars Haandrikman zelfs op voorsprong. Yuri Hertsenberg bracht de stand vlak voor rust weer in evenwicht (1-1).

Met tien man verder

Ook in de tweede helft bleef KSC aanvankelijk gemakkelijk overeind, maar vanaf de 70e minuut werd het verschil op de ranglijst ook in doelpunten omgezet. Jord Anbergen scoorde de 2-1. Na het uitvallen van de geblesseerde Lars Haandrikman moest KSC met tien man verder, want trainer-coach Christ had al drie keer gewisseld. EMMS profiteerde van deze numerieke meerderheid en Erik Hein en Maurice Kosse bepaalden in het laatste kwartier de eindstand op 4-1.

KSC blijft op de laatste plaats. De Schoonoorders spelen zondag om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Protos.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.