Actueel

DSC ’65 en EHS ’85 spelen gelijk in matig duel

Geplaatst op maandag 20 maart 2017 15:08
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Dalerveen - DSC’65 en EHS’85 hebben elkaar zondagmiddag in een matig duel in evenwicht gehouden. Op sportpark 'De Hoop' eindigde het middenmootduel in 1-1.

Deze stand was al bij rust bereikt. Het was ook een juiste afspiegeling van de krachtsverhouding. DSC '65 was in de beginfase weliswaar heer en meester. Richard Nieborg zag zijn ploeg na een half uur spelen op verdiende voorsprong komen door een ziedend afstandsschot van Thijs Meppelink. Pal voor rust kwam EHS ’85 door een doelpunt van Elwin de Jong op fortuinlijke wijze op gelijke hoogte.

Na rust was DSC ’65 niet meer in staat om door te drukken en het de bezoekers uit Emmerschans echt lastig te maken. De equipe uit Dalerveen speelde te plichtmatig en was bij de beslissende duels niet goed bij de les.

'Terechte puntendeling'

'Dit is een terechte puntendeling', was Richard Nieborg na afloop helder in zijn nabeschouwing. De trainer-coach kon nog steeds geen beroep doen op de geblesseerde spelers Geert Hilhorst, Sander Berends en Justin Meppelink.

DSC ’65 staat in de 4e klasse D op een tiende plaats. Komende zondag speelt de ploeg de uitwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys, dat de twaalfde plaats bezet.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.