Actueel

Honkbalclinic Stijn en Bob van der Meer bij Bedrocks

Geplaatst op zaterdag 17 februari 2018 11:32
  • Stijn van der Meer © Bert Springer

pinterestmail

Emmen - Broers Stijn en Bob van der Meer geven zondag 18 februari bij Bedrocks in Emmen een honkbalclinic. Beide broers spelen als infielder op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie en kwamen elkaar ook als tegenstander op de velden tegen.

 

Bob speelde het afgelopen seizoen bij Twins in Oss en Stijn bij Neptunis in Rotterdam, dat ook de Holland series 2017 won. Stijn speelde kort in Amerika en is ook veelvoudig international. De broers komen uit een echte honkbalfamilie, hun opa was oprichter van de knuppelaars, hun vader was honkballer en moeder speelde softbal net als hun zus nu. Beide mannen kregen de liefde voor het honkbal met de paplepel ingegoten en willen hun kennis en ervaring graag met de Bedrockers delen. De clinic zal plaats vinden in sporthal Emmerhout en de tribune is voor publiek vrij toegankelijk.

Het programma start om 11.00 uur met een clinic voor de pupillen. Daarna zijn de trainers en coaches, junioren en aspiranten en vervolgens de heren aan de beurt. Het programma is tegen 14.40 uur afgelopen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.