Evenementen

Media Markt demonstreert digitaliseren oude beelden

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 15:09
0 reactiescomments
  • Media Markt Emmen. © Eigen foto / Media Markt Emmen

pinterestmail

Emmen - Bij de Media Markt in Emmen wordt zaterdag 29 april van 10.00 tot 16.00 uur een demonstratiedag digitaliseren gehouden. Op deze dag kan oud beeldmateriaal, zoals smalfilms, dia’s of video’s worden gedigitaliseerd bij de winkel.

Laat belangrijke herinneringen niet verloren gaan en laat dit beeldmateriaal overzetten op een dvd of harde schijf. De hele dag staat een team van Media Markt Power Service klaar om materiaal over te zetten. De beelden diezelfde dag terugzien is mogelijk, maar het plaatsen op een dvd of harde schijf neemt enige tijd in beslag.

Klanten krijgen een berichtje thuis wanneer het materiaal weer kan worden opgehaald. Wie wil genieten van beelden van vroegere vakanties, van (klein)kinderen of opnames van die ene speciale gebeurtenis of dat bijzondere feest, doet er goed aan de Media Markt deze zaterdag te bezoeken.

Media Markt Emmen ligt aan het Noorderplein 90 in Emmen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.