Evenementen

Festival Alles Kids in Drenthe dit jaar op 16 en 17 juni

Geplaatst op maandag 21 mei 2018 10:03
  • Alles Kids in Drenthe. © Martin Zaagman

pinterestmail

Emmen - Het centrum van Emmen wordt zaterdag 16 en zondag 17 juni overspoeld met kinderen, want dan is het tijd voor de achtste editie van het Alles Kids in Drenthe festival. Al zestig deelnemers hebben toegezegd met attracties te komen.

Alles Kids in Drenthe is bedoeld voor kinderen van 2 tot 15 jaar.

Vakantieparken zoals Landal, Center Parcs, Beerze Bulten en Westerbergen, maar ook attractieparken als Hellendoorn, Plopsa, Sprookjeshof en Kabouterland zijn van de partij. Dat geldt ook voor sportverenigingen als FC Emmen en Bedrocks en organisaties als DX Adventure, Ermerstrand, Vliegerfestival en het Pagedal.

Ook de parade is weer terug op de zondagmiddag en tal van Kidsartiesten uit de Kids top 20 treden op tijdens het Alles Kids in Drenthe Concert.

Samenwerking met Atlas Theater

Nieuw dit jaar is ook de samenwerking met het Atlas Theater, waarbij in het centrum in de openlucht een theater wordt neergezet. Daarin zijn voorproefjes te zien van voorstellingen die komend jaar naar het Atlas Theater komen. Daartoe behoren ook de bekende RTL Telekids-gezichten.

Het festival trok vorig jaar ongeveer 30.000 bezoekers.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.