Evenementen

Oldtimers schitteren in al hun glorie in Coevorden

Geplaatst op zondag 15 juli 2018 10:04
  • Oldtimerdag © Esselien de Groot Taaltotaal

pinterestmail

Coevorden - Historische voertuigen uit heel Nederland en Duitsland komen naar Coevorden voor de jaarlijkse Oldtimerdag, dit jaar op zaterdag 21 juli. Trotse eigenaren tonen dan hun kostbare bezit aan het publiek. Vanaf 08.00 uur worden de eerste deelnemers in het centrum van Coevorden verwacht.

De organisatie van de Oldtimerdag is in handen van de activiteitencommissie.

Bezoekers zien oldtimers en youngtimer auto’s, kitcars, bromfietsen, motoren en tractoren. Er zijn veel speciale auto's, tweewielers en tractoren. De voertuigen zijn allemaal minimaal 25 jaar oud. Vanaf 12.00 uur rijdt een groep oldtimers een tocht langs een aantal dorpen van de gemeente Coevorden. Vorig jaar waren er circa 250 deelnemers aanwezig en ook dit jaar wordt dit aantal verwacht.

Aanmelden

Wie zich ook wil aanmelden kan dat nog doen tot en met donderdag 19 juli via tel. 06- 22 49 58 38 of via www.stadcoevorden.nl/oldtimerdag

'Kom deze dag meemaken!', aldus de organisatie. 'Het is een geweldige dag. Er is ontzettend veel te zien en te beleven met vermaak voor jong en oud.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.