Evenementen

Ecologische moestuincursus in Coevorder bibliotheek

Geplaatst op zondag 27 januari 2019 15:18
  • © NDC/ Michiel Kolle

pinterestmail

Coevorden - Verspreid over vier lesavonden houdt VELT Eco Van Grond tot Mond in samenwerking met de bibliotheek van Coevorden een moestuincursus voor mensen die graag hun eigen groente (willen gaan) verbouwen.

Allerlei onderwerpen komt aan bod: gezonde grond, teeltwisseling, voorkomen van ziektes tot aan slimme tips om zoveel mogelijk opbrengst te halen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren moestuiniers en wordt gegeven door Mirjam Weisscher van Smakelijk Erf in Nieuw-Amsterdam.

De lesavonden zijn op dinsdag 12 februari, 26 februari, 12 maart en 26 maart. De lessen in de bibliotheek starten om 19.00 uur en duren tot circa 21.30 uur.

Voor bibliotheekleden geldt een gereduceerde deelnameprijs. Alle cursisten ontvangen de Velt-publicatie 'Ecologisch tuinieren voor beginners'.

Meer informatie staat op www.velt.nu/ecovangrondtotmond. Inschrijven kan door te mailen naar moestuincursuscoevorden@gmail.com.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.