Exposities

Kunstkring houdt nieuwe expositie

Geplaatst op zaterdag 13 oktober 2018 10:04
  • Werk van Anja Kok. © Kunstkring.

pinterestmail

Zweeloo - Leden van Kunstkring Zweeloo kozen voor hun tweede thema-expositie het onderwerp ‘Transformatie’.

 De expositie wordt op zaterdag 13 oktober om 15.00 uur geopend en is te zien tot 18 november op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur in de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat 15 in Zweeloo.

De deelnemende kunstenaars zijn Gerard van Amstel, Martha Marjenburgh, Roland van Balen, Beatrix Copier, Anja Kok, Diana Möhlmann, Liesbeth Pauw en Wijna Booij.

Kunstenaarsdorp Zweeloo heeft veel creatieve mensen en ‘kunstenmakers’ in haar midden. Om hen met elkaar in contact te brengen stelt de KunstenaarsHerberg aan de Hoofdstraat (achter Bistro Tante Sweel) in Zweeloo beschikbaar voor bijeenkomsten en exposities. Elke laatste donderdag van de maand vanaf 20.00 uur is het KunstKring Ontmoetingsavond. Op deze avond ontmoeten zowel professionele als amateurkunstenaars elkaar om ervaringen uit te wisselen en mogelijke activiteiten te initiëren en organiseren. De avonden zijn gratis toegankelijk voor alle inwoners van Zweeloo en omliggende dorpen die zich bezighouden met beeldende kunst.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.