Film

Theater Hofpoort toont film 'Mees Kees op de planken'

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 16:43
  • Mees Kees op de planken © Eigen foto

pinterestmail

Coevorden - De meesters en juffen gaan staken op de dag van de liefde, woensdag 14 februari. Daarom heeft Theater Hofpoort de leukste meester van Nederland op het doek. Die dag wordt de film 'Mees Kees op de planken' vertoond.

De film begint om 14.00 uur. Na afloop staan heerlijke limonade-love-cocktails klaar, gemaakt door Riëtte Kruize van Retro Party Drinks uit Dalen.

'Mees Kees op de planken' is alweer de derde verfilming, gebaseerd op de populaire kinderboeken van schrijfster Mirjam Oldenhave. In 'Mees Kees op de Planken gaat de klas van Mees Kees een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken dat directrice Dreus een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen. Dan bedenkt Mees Kees iets totaal anders, iets dat er toch een beetje op lijkt. Maar wanneer de oude juf terugkomt en Dreus er achter komt dat Mees Kees alles op z'n kop heeft gezet, moet Mees Kees naar de kleuters en lijkt alles mis te gaan voor Tobias, Sep en de rest van de klas…

De kaartverkoop is gestart op www.theaterhofpoort.nl en kaarten zijn te koop in The Readshop aan de Friesestraat. Deze boekhandel is tijdens de filmmiddag aanwezig in Theater Hofpoort met de leukste Mees Kees-boeken!

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.