Muziek

Max Meser en Mercy John treden op bij Deel 2

Geplaatst op zondag 26 maart 2017 13:15
  • Max Meser. © Ton Hudepol

pinterestmail

Ane - Mercy John en Max Meser geven zaterdag 1 april een huiskamerconcert bij Deel 2 in Ane. Het concert vindt plaats ter gelegenheid van de 40e verjaardag van één van de initiatiefnemers.

Mercy John

Opgegroeid in een klein dorp midden in het Brabantse niemandsland, ver van de grote wereld, is zijn eigen jeugd een goede voedingsbodem geweest voor de Nederlandse Americana die Mercy John nu maakt. Op jonge leeftijd droomde hij van een nog onbekende wereld en het avontuur. Later ontdekte hij al reizend en zoekend naar dat avontuur dat juist thuis de plek is waar het hart ligt. En dat de wereld misschien wel erg groot en soms maar moeilijk te begrijpen is. Op het nieuwe album ‘This Ain’t New York’  beschrijft Mercy John deze wereld, vol angst en geluk, liefde en verdriet. Dit nieuwe album krijgt alleen maar lovende kritieken en recensies: hij wordt de Nederlandse Tom Petty, Ryan Adams en John Mayer genoemd, internationale klasse, top-americana gezongen met een stem om voor te smelten.

Max Meser

Max Meser is een singer-songwriter die in 2012 uit Spanje naar Amsterdam vertrok om daar zijn muzikale geluk te beproeven. En met succes: voor hij ook maar 1 optreden had gegeven ging hij al een samenwerking aan met manager Phil Tilli (ex-Moke) en producer Matthijs van Duijvenbode, wat resulteerde in debuutalbum Change in 2015, een album vol catchy popliedjes met folk en blues invloeden. De muziek doet denken aan Jake Bugg en Miles Kane en ook aan The Who en The Kinks, terwijl zijn kristalheldere jinglyjangly gitaarspel  wat weg heeft van fifties rock 'n roll. Max is nu met zijn band bezig met het opnemen van het tweede album.

Voor info en aanmelden: www.facebook.com/deel2.ane of deel2.ane@hotmail.com.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.