Muziek

Hesselen Cultureel zorgt voor concert

Geplaatst op donderdag 24 mei 2018 09:58
  • NH kerk Oosterhesselen. © Tjitske Heinhuis

pinterestmail

Oosterhesselen - Female Voices (koorzang) en Northern Lights met Ierse en Schotse folkmuziek geven zaterdag 26 mei een concert in de kerk van Oosterhesselen.

Female Voices is een vocaal ensemble en zingt a capella. Het repertoire omvat twee- tot achtstemmige liederen en is zeer divers: het varieert van populair tot wereldmuziek en van gospel tot licht klassiek.

Northern Ligths ontstond in 2010 na een gelegenheidsoptreden bij 'Kerst op de deel' in Oosterhesselen. Na dit aanvankelijk eenmalige optreden bleek het enthousiasme onder de muzikanten zo groot dat werd besloten om door te gaan met optreden. De groep laat zich inspireren door de traditionele én hedendaagse Ierse en Schotse folk. Omdat de muziek al eeuwenlang dezelfde mystieke sfeer uitademt, giet de band de bestaande muziek in eigen arrangementen en geeft er een eigen interpretatie aan.

Het concert begint om 20.00 uur.

Kaarten zijn zowel telefonisch (0524-581942) als via e-mail te bestellen: voorverkoop@hesselencultureel.nl. Meer informatie: www.hesselencultureel.nl

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.