Theater

Mulisch’ liefdesdrama 'Twee vrouwen' duikt theater in

Geplaatst op zondag 14 mei 2017 13:15
  • Twee Vrouwen. © Piek

pinterestmail

Emmen - Na het overdonderende succes van de toneelversie van ‘De ontdekking van de hemel’ wordt met ‘Twee Vrouwen’ opnieuw een theaterbewerking van een boek van Harry Mulisch gemaakt.

De poëtische en buitengewoon heldere liefdesroman verscheen in 1975 en is niet voor niets inmiddels 27 keer herdrukt en succesvol verfilmd.

Na het verbreken van een kinderloos gebleven huwelijk krijgt Laura een verhouding met een veel jongere vrouw. Dit zet haar leven volledig op de kop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar raakt wanhopig door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. Als de ex-echtgenoot het niet kan laten tussenbeide te komen, is dat de opmaat tot een aantal dramatische ontwikkelingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Een kolfje naar de hand van topacteurs Renée Soutendijk, Chris Tates en Roos van Erkel.

Twee vrouwen is op woensdag 17 mei om 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.