Theater

Letter voor Letter: extra voorstelling in Hofpoort

Geplaatst op Monday 26 February 2018 20:02
  • © André Weima

pinterestmail

Coevorden - René Karst en Carola Smit verzorgen in Drenthe de Letter voor Letterconcerten. Vanwege de grote belangstelling voor het concert in Coevorden op woensdagavond 2 mei is er diezelfde dag een extra voorstelling om 15.00 uur.

De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers. Vaak zijn de liedjes uit volle borst mee te zingen en altijd zijn ze heerlijk om naar te luisteren. Geniet tijdens dit concert van de muziek, de teksten en inspirerende verhalen over taal, lezen en schrijven. Ontdek ook hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. René Karst en Carola Smit wijzen hierin de weg. René begeleidt zichzelf zingend op gitaar, Dick Plat speelt gitaar en piano en Carola zingt de sterren van de hemel.

De toeschouwers kunnen in het programmaboekje de teksten meelezen. Als dat misschien wat lastig is -en dat komt vaker voor dan menigeen denkt- dan hoor je op deze avond hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. En dat is makkelijker dan je misschien wel denkt.

Dit concert is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen de Drentse bibliotheken, de Taalhuizen en Taalpunten in deze bibliotheken en de theaters

Voor kaarten: www.theaterhofpoort.nl en in de ReadShop aan de Friesestraat 26.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.