Theater

Opera Aïda te zien in Atlas Theater

Geplaatst op dinsdag 29 januari 2019 17:40
  • Scène uit Aïda. © Charkov City Opera & Ballet

pinterestmail

Emmen - ‘Aïda’ is misschien wel de populairste opera ooit gecomponeerd. Het Charkov City Opera & Ballet voert de opera van Verdi donderdag 31 januari uit in het Atlas Theater in Emmen.

Giuseppe Verdi schreef talloze pakkende melodieën, van de overweldigende ‘Triomfmars’ met dans en een groot koor tot aan de vele intieme, hartverscheurende solo’s en duetten. Het exotische verhaal leent zich voor spectaculair theater, maar is tegelijk een intiem en ontroerend drama, waarin liefde het wint van vijandschap.

Wie Verdi’s muziek hoort, waant zich in het oude Egypte en ziet de liefde opbloeien. De opera wordt onder regie van Marc Krone, muzikale leiding van Jeroen Weierink en in samenwerking met een Nederlands artistiek team naar de theaters gebracht. Italiaans gezongen, met Nederlandse boventiteling.

De voorstelling in het Atlas Theater begint donderdag om 20.00 uur. Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.atlastheater.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'coevordenhuisaanhuis.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.